Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш вдалий тур.

"Сподобалося все: чудова природа Скандинавії, керівник групи Христина Петренко, логистика туру та готелі."

Відгук туриста Аккорд тур rodzinka (Харків) на тур
ще
27
фото
Поїздка: 09 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Cкандинавські фіорди Країни Балтії + Язик Троля

Привіт рейсу №114, тур «Скандинавські фіорди», 09.07. -19.07.2018!

Сподобалось все! За програмою туру майже все відбулося: всі екскурсії в містах, які входили у вартість туру + автобусні екскурсії у Стокгольмі, Осло, Копенгагені. Дуже сподобалась Варшава та Гданськ, які були першими у турі. Звісно, Стокгольм, Берген, Копенгаген нікого не можуть залишити байдужим. Окремі ВАУ – льодовик Нігардсбрін та Королівські Замки Данії, романтичний Сталхейм, Фломська залізниця та Круїз по Согнефьорду. Осло залишило по собі двояке враження, мабуть тому, що екскурсовод не доклала ніяких зусиль для того, щоб закохати нас в це місто.

Розповідати про Норвезькі фіорди та природу – марна справа, треба їхати та самому побачити цю красу!

Нам пощастило з усім! Кордони в перший день ми пройшли за 2 години, тому одразу все ішло за програмою: ми всюди були вчасно. Група була з 40 туристів, але ніхто не запізнювався, санітарні зупинки намагалися не розтягувати. Погода нас супроводжувала гарна, лише в Копенгагені трошки покрапав дощик. Треба сказати, що для Скандинавії погода була майже спекотна.

Було декілька довгих переїздів, але ж ми до цього були морально готові.

Готелі були гарні всюди, особливо готелі Scandic у Швеції, Норвегії та Данії: комфортні, затишні та з смачними сніданками. Готель Vinje Turisthotel у Норвегії, розташований у мальовничому місті, де ми провели 2 ночі – це не готель, а якійсь хостел, його бронювати не треба взагалі.

Пароми Stena Line сподобались. Можна було смачно повечеряти та поснідати.

Ну і, звісно, нам пощастило з керівником Христиною Петренко, яка турбувалась про те, щоб всім було комфортно, щоб відбулися всі екскурсії за бажанням туристів. Поселення проходили швидко, вся необхідна інформація доводилась вчасно до туристів. Завдяки цьому ми всюди встигали, мали час на відпочинок та вільний час у містах за програмою.

Окрема ПОДЯКА нашим водіям – Сергію та Генадію, які майстерно керували нашим комфортабельним автобусом класу Є5. Дякуємо за безпеку, увагу, допомогу з багажем та вчасне прибуття до Львову.

У підборі турів нам завжди допомагає менеджер турагенства «Ліс-тур» (м. Харків, площа Конституції, 1) Сидоренко Тетяна. Вона професіонал своєї справи, турботлива та уважна до туристів. Ми дуже вдячні Тетяні за допомогу.

Ми чекаємо на відпустку цілий рік, тому дуже важливо, щоб відпочинок вдався. Наш тур був вдалим, втома від переїздів пройшла, залишилися позитивні емоції, враження від побаченого, теплі спогади та 2 ГБ фото. Подорожі множать всі людські емоції. Беріть з собою гарний настрій, позитивне ставлення до життя, та добре вивчить маршрут подорожі. Ніщо так не відкриває очі на світ і не розширює кругозір, як подорожі. Тож – подорожуйте! Подорожуйте з Аккордом!

Інші відгуки rodzinka

Календарь 01.07.2017 - відгук на тур Великі відкриття - Португалія
Голосов 0
Календарь 23.06.2013 - відгук на тур Мій джазовий акорд…
Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури