Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ніколи не подорожуєте з Акордом

"Скорше за все Акорд видалить цей відгук, як вже видалив попередній"

Відгук туриста Аккорд тур Slava (Львів) на тур
Поїздка: 22 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 6 «
Всі лідери

Відгук на тур Великі відкриття - Португалія

1 Організація туру: тур спланований погано. Переїзди по 500-800 км, екскурсії по 2 години. Тобто 70% часу проводили у автобусі. Пізні приїзди у готель - о 2-3 ночі, хоча тур без нічних переїздів. Менеджер, що готував програму взагалі не орієнтується у часі і просторі. Заявлену програму виконати не можливо.

2. Підготовка до туру: неякісна, тіпа, і так схавають. Зокрема, роздали карти подорожі, де маршруту йде через Польщу, хоча, насправді, через Угорщину. Готелі теж вказані з помилками, або, взагалі, не ті.

3. Автобус старий, брудний. Дивіться фото. Двічі ламався, що потягнуло за собою 2 нічних переїзди. Приїхали до готелю о 6 і 7 ранку, заселилися на 2-3 години і виселися.

4. Керівник туру Наталія Нікифоренко - "звєзда Акорд-тур", судячи з відгуків про неї, які Акорд не видалив, зухвале і мало компетентна особа. Почала знайомство з групою з переліку того, що вона не повинна робити. Улюблене слово "я". І розповіді про себе любиму. І в навіть не усвідомлює цього. Коли я її спитала, яка буде компенсація за втрачену екскурсію, відповіла: "Ну какая компенсація, могу вам хлебушка дать". Я кажу, давайте. Вони дає мені кірочку. Суцільний негатив.

Готелі можуть бути, окрім одного в Італії. Акорд замовив кімнати без кондиціонування і найдешевшими сніданками, тому мульти від кондиціонерів з кімнат позабирали, сніданок окремо від усіх з однією булочкою. На рецепції сказали, що таке було рішення Вашої компанії. Тобто ми для Акорду другий гатунок.

5. Реакція Акорду: ніякої, аби довезти людей до Львова і задихатися. Згідно з угодою, при поломці автобусу має бути заміна протягом 24 годин. Цього не сталося, автобус не поміняли, натомість знайшли інший для факультативних екскурсії. Результат - нічний переїзд, відставання у програмі, автобус не відстоювання 9 годин, водії спали 2 години і потім везли 40 людей.

6. Мова туру - російська. Всі гіди і сама Нікифоренко не спілкуються державною мовою. Всі думають, що ми з РФ.

7. Одним словом, не псуйте суді життя і бережіть гроші, є інші гідні туристичні компанії, які цінують і поважають своїх клієнтів.

Інші відгуки Slava

Календарь 13.07.2014 - відгук на тур Пікнічок в Амстердамі 
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури