Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Релакс+адреналін

"Все починалось просто дивовижно..."

Відгук туриста Аккорд тур Юрій (КИЇВ) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 08 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

Тур в Італію планував давно, хотів з сім'єю поїхати та подивитись, але сім'я наполягала на морському відпочинку. І мій агент з Поїхали з нами запропонувала поєднати "подивитись" та "море". Я не перший раз в автобусному турі, тому визначились майже одразу без нічних переїздів.

Почалось з того, що за тиждень до туру мені зателефонували і повідомили, що наш автобус не набрався і запропонували інші дати через 5 днів або за 3 трижні. Ми трохи понервували, і вирішились на "через 5 днів". При цьому вартість зміни квитків до Львова нам компенсувала компанія. А так як нам завдали трохи незручностей, то Аккорд подарував всій сім'ї 1 факультативну екскурсію - приємний бонус.

Не буду розповідати про переваги/недоліки автобусних турів, але одне скажу: літаком такого ви ніколи не побачите. І якщо їхати "своїм ходом", то теж, автобусний тур вийде дешевше - прораховано (дуууже дорогий транспорт).

Не буду розповідати про всі ті красоти, які ми бачили і по руху автобусу, і в Словенії, Італії, Угорщині, і в Україні - це все можна побачити на фото. Любляна, Рим, море, Неаполь, Флоренція, Венеція - просто неперевершені. Навіть не можу сказати, яке місто більше сподобалось. Всі різні, дивовижні! А щоб не перевтомлюватись від автобусу та вражень - три дні на шикарному, лагідному тиренському морі. Всі 33 забаганки!

Пару слів хочу сказати відносно організації та безпосередньо нашого керівника групи - Олександру. У нас трапилась дуже неприємна ситуація в Римі, так завдяки Олександрі, яка зателефонувала, домовилась, організувала, наша відпустка не була зіпсована і приємних емоцій вистачить на майбутній період.

Дякую Аккорду та Олександрі особисто!
Реклама
Відгуки про інші тури