Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це просто ідеальний тур для літнього відпочинку

"Це просто ідеальний тур. Тут поєдналося впізнання та дослідження нових місць та відпочинок на морі. "

Відгук туриста Аккорд тур Anna (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Мотиви лазурних нот: Ніцца, озеро Гарда і Венеція!

Це просто ідеальний тур. Тут поєдналося впізнання та дослідження нових місць та відпочинок на морі. Ми навіть не розраховували, що буде стільки можливостей покупатися. Тур грамотно спланований - переїзди не були виснажливими, розбавлені відвідуваннями цікавих місць. Кожен день в турі був наповнений новими враженнями від місць, які ми відвідували.

Група була велика - 47 людей, але наш супроводжуючий - Андрій Нешпир зміг так все організувати, що кожен учасник відвідав ті місця які планував, отримав достатньо уваги та інформації і, усвідомив свою відповідальність перед групою)). Жодна хвилина не була втрачена через неорганізованість - розселення, відвідування туалетів, магазинів, збір групи були швидким і злагодженим. Під час переїздів багато почули про місця, які відвідували, що було цікаво і тільки підсилювало враження.

Водії були на висоті - завжди охайні, привітні, готові допомогти.

Зупинюсь на місцях, які мене найбільше вразили:

Дуже сподобалась Австрія. Дух захоплює від видів з вікна автобусу - яскраво зелені луги, дзеркальні озера, ідеальні будиночки прикрашені квітами і ідеальна чистота. Рекомендую відвідати екскурсію «Край Зальцкаммергут» - неймовірно красиві місця, фото з інтернету по містечку Гальштат будуть красномовнішими.

Сподобалась екскурсія в Монако. Було цікаво послухати подробиці і побачити місця, де відпочивають міліардери (мільйонери не можуть собі цього дозволити) і згадати історії з життя Грейс Келлі та історія успіху цієї держави.

Хотіла б відмітити екскурсію в Канни - Антиб– Сен-Поль-де-Ванс. Найбільше мене вразило містечко Сен-Поль - де-Ванс. Колись художники полюбили містечко за гарні краєвиди, що надихали їх на творчість, а зараз тут престижні майстерні, магазинчики з різними витворами мистецтв серед вузеньких вуличок, старовинних будівль прикрашених квітами. Антиб - престижний і дорогий курорт запам’ятався фіалковим морозивом та бухтою з неймовірно красивими і дорогими яхтами.

Канни - пісчаним пляжем і лазурним теплим морем.

Сподобався курорт Сирміоне - найбільше озеро Гарда і Італії на фоні гір з теплою водичкою, ручними лебедями та старовинними будиночками.

Курорт Лідо Ді Езоло - великий пісчаний пляж з неглибоким морем, багато кафе, ресторанчиків, магазинчиків. Все оживає після 6 вечора.

Отелі по маршруту були гарними - чистими, з непоганими сніданками - те що потрібно туристу для відпочинку. Хотілаб відмітити отель Ібіс в Болье - гарне місце розташування - недалеко від пляжу, що дозволило навіть перед сніданком поплавати, гарний супермаркет, залізнодорожна станція, ресторанчики, гарні сніданки та сучасний затишний інтер’єр.

Екскурсії оплачувала до виїзду, щоб отримати 10% снижки. Але була здивована, коли в автобусі мене попросили доплатити, так як екскурсії подорожчали. Колли по вказаному на сайті телефоні попросила прокоментувати, то відповідь була - звідки я знаю, Вам пере телефонують і на цьому все. І так 2 рази. Неприємно.

Реклама
Відгуки про інші тури