Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

50/50

"Майже ніхто не пише, де туристові перекусити. Хочу трохи заповнити цю прогалинку. "

Відгук туриста Аккорд тур Olga_Sh (Кременчук) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 11 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Доброго дня. В своєму відгуку зазначу, де туристу перекусити, як провести вільний час, які екскурсії відвідати. Ви також можете придбати тур, але у всіх містах гуляти самостійно, і не від кого не залежати (знання англійської тут точно не потрібні).

Тернопіль. Після екскурсії містом, чудове місце для обіду (ви можете встигнути на бізнес-ланч, що значно дешевше) в «Хінкальню» не зважайте на інтер'єр. Ресторан «Файне місто» - мене не вразив. Кав'ярні на кожному кроці.

Беручи до уваги, що по прогнозам мав буди дощ, тому нам запропонували замість прогулянки по Тернопільському ставку на кораблику екскурсію в Збараж. І це виявилося для багатьох фатальною помилкою. Якщо у майбутньому у Збражському замку вам запропонують гіда Івана - біжіть якнайдалі. Напевне він добрий знавець історії замку, але він не вміє і не хоче спілкуватися з туристами.

Чернівці неперевершені. Обідати в університеті не раджу. Краще заздалегідь запастися «перекусом» у магазині недалеко. Ресторан «Баклажан» на вул. О. Кобилянської, де групі дадуть вільний час, або перейдіть з вул. Кобилянської на вул. І. Франка, 3 Pizza Monopoli

Кам'янець – Подільський. Екскурсовод Макс – іронічний і добре знається на історії міста, розповідає цікаво і з гумором. Готель «7 днів» - номер з балконом на 10 поверсі виходив на місто – краса і вранці, і ввечері. Туман, або захід сонця у хмарах, або повітряна кулі над містом. Сніданки «шведський стіл» поживні, на різний смак. Коли у групи буде мало часу між двома екскурсіями і треба пообідати, не відвідуйте кафе (куполоподібна дерев'яна двохповерхова споруда) у кількох кроках від готелю – жахливо. Офіціанти плутають страви, самі страви не смачні. Краще спробуйте вареники у «Монте Крісто» вулиця Лесі Українки, 24 або гарячі бутерброди у «Франс. уа» . У вільний час, якщо не захочете їхати у печери - раджу відвідати Ботанічний сад. Трохи не доглянутий, але гарний. Чого варті блідо-рожеві троянди з божественим ароматом. Повечеряйте у стильному стейк – барі «Лондон». Потім не поспішаючи спустіться у кав'ярню на вул.. Зарванській, 11. Замовте капучіно або еспрессо зі вишуканою випічкою.

Бакота захоплює подих. Заради цього у життя не однієї сотні людей комуністи «внесли зміни». Як оповідач пан Тарас поза конкуренцією. З його оповіданнями не відчуваєш плин часу. Екскурсію необхідно відвідати!!!

В Микулинцях пиво смачне. Купляйте.

Кременець - старовинний і затишний. Варто піднятися на гору і обійти разом з гідом навколо залишків фортеці по крутій стежці. Дорогою до фортеці дивіться під ноги, бо там купа равликів.

Почаїв. Все таке яскраво-їдуче. Атмосфера негативна. А чому дивуватися, це ж московські попи. Частина розписів на стінах робив художник з поганим смаком. Екскурсовод не розуміє, що перед ним туристи, яким не цікаві такі вже тонкощі щодо, наприклад, авторів будівель чи ікон. Приниження щодо обов'язкових спідниць та хустинок. «Аскетичність» в ресторані готелю – велика ікона? Гуляли по Львову, і ні в одному храмі або костелі не вимагали подібного «дрес-коду».

Дякую гіду від «Аккорд – Тур» Дмитру Дідуху. Він заздалегідь передзвонив, порадив яким таксі добратися, якщо виникне необхідність. Веселий і ерудований.

Реклама
Відгуки про інші тури