Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Відень-Будапешт

"Відень і Будапешт дуже красиві міста, але організація туру жахлива!"

Отзыв туриста Аккорд тур Halyna (Львов) на тур
Поездка: 04 мая 2018
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Май 2018
Голосов 2 «
Все лидеры

Отзыв на тур Венгерский чардаш! Вена и Будапешт

Все почалося з самого початку, автобус запізнився, але це ще не найгірше. Після успішного перетину кордону ми вирушили до Відня. Здивувало те, що в гіда Наталі не було інформації про те, що додаткову екскурсію ми оплатили при купівлі туру.

Прибувши до Відня ми вирушили на оглядову екскурсію. Гід не повідомив де і коли зустрічаємося після екскурсій, лише після того як місцевий екскурсовод запитала п. Наталя озвучила цю інформацію. З екскурсоводом нам дуже пощастило (чого не скажеш про гіда) розповідь була цікава, інформаційна. Коротко і нічого зайвого  Потім вона показала нам де можна поїсти за помірну ціну, супермаркет для покупок, роздала карти міста і показала інфоцентр. Далі кожен вирушив своїм маршрутом. Ввечері зібравшись в призначеному місці в призначений час ми ще хвилин 30 чекали на автобус. Втомлені і змерзлі вирушили в готель. Гід озвучила, що до готелю їхати десь 2 години. По факту їхали ми цілих 4 години + довго поселялися. Як результат о 1 ночі ми заселилися в номер!!! До сніданку зауважень нема – смачно і ситно.

Все «цікаве» починається в Будапешті!

В Будапешті ми розпочали оглядовою екскурсією, потім вільний час, а тоді ті хто записався мали вирушати в Тропікаріум на екскурсію. Оскільки день обіцяв бути насиченим ми пішли шукати місце, де можна пообідати. Прийшовши о 14.04 (а збір! був 14.00) побачили, що наш автобус від. їжджає без нас. Почали бігти, але результату ніякого, тому вирішили взяти таксі. Приїхавши туди вибачень від гіда ми не почули. Інформації про те де автобус і коли збір теж. Їй байдуже на все і на всіх! Половину грошей за автобус (на якому ми не їхали) відшкодовувати вона відмовилася. Настрій був зіпсований, але це тільки початок. Час і місце (парковку за великим ТЦ туристам сказали запам. ятати, бо саме там буде збір) ми дізналися від туристів, яким «пощастило» бути в цьому рейсі 338. Дорогою назад гід, знову ж таки не перевіряла за списком чи всі на місцях і в підсумку (як з. ясувалося потім) залишила там одну нашу туристку, яка була змушена назад добиратися сама!

Після Тропікаріуму ми мали вирушити на другу частину оглядової екскурсії на протилежному боці міста. Прибувши на місце збору нашого автобусу не було, а водії не відповідали на дзвінки. «Гід» Наталя запропонувала йти туди пішки! Зважаючи на те, що в нас ще була запланована екскурсія на кораблику ми б не встигли навіть якби погодилися на цей варіант. Вся група почала обурюватися, на що гід сказала щоб ми не «випєндрувалися», бо вона пропонує хоч якийсь варіант, потім сказала щоб ми її не чіпали і десь зникла. В підсумку цю проблему вирішила дівчинка-гід, яка супроводжувала іншу групу. За 1,5 год за нами приїхав автобус (не наш! ). Після оглядової екскурсії ми вирушили на кораблик, гід не контролювала чи всі хто записався потрапили всередину (повна байдужість до людей).

Отже, якщо вас супроводжує «гід» Наталя будьте готові до того, що всі ваші питання чи проблеми – тільки ваші!!!

Плюси:

- Відень і Будапешт – неймовірна краса)

- група 338:)

- автобус (тим, що ми поверталися)

Мінуси:

- гід Наталя! бути гідом – це не її. Організація на нулі. Дуже цим розчаровані!

Реклама
Отзывы о других турах