Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жахлива організація туру

"Жахлива організація туру. Адміністрація - виправляйте ситуацію."

Відгук туриста Аккорд тур Наталка (Луцьк) на тур
Поїздка: 07 березня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2018
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Отже... почалось усе по дорозі до кордону. Туристи задавали питання стосовно програми туру, санітарних зупинок і т. д. На частину питань наш гід - Галина відповідала чомусь агресивно і категорично, частину питань просто ігнорувала. Враження від початку подорожі - не дуже приємне. Тим не менш наша компанія із 5-ти людей – записалась на 2 додаткові екскурсії: в Дрезден та Саксонську Швейцарію (вартістю 38 Євро кожна, в наданні будь-яких знижок нам відмовили).

Далі був перший очевидний прокол в організації туру. Для розуміння ситуації: Державна прикордонна служба має механізм сприяння «Перетинанню кордону організованими туристичними групами» (https: //dpsu. gov. ua/ua/Peretinannya-kordonu-organizovanimi-turistichnimi-grupami/), що явно не було використано у нашому турі. Наші водії, чи то через некомпетентність, чи переслідуючись якісь власні цілі – заїхали в затор з легкових автомобілів і протягом 5-ти годин!!! ми пропускали всіх, кому вдавалось вклинитись. При цьому наш гід Галина ніяким чином не намагалась вирішити ситуацію. Врешті одна з туристок підійшла до прикордонника з питанням, що нам заважає потрапити на територію митного контролю. Виявилось – це просто недолугість наших водіїв!!! Одразу після розмови з туристкою – прикордонник посприяв проїзду нашого автобуса поза чергою. Чому такі питання не вирішуються організаторами??? Після перетину кордону ми зрозуміли, що з пів-дня в Кракові, задекларованого програмою ми матимемо щонайбільше 2 години… Це змусило сумніватись в якості додаткових екскурсій (за немалі гроші – 380 Євро за 5 людей), відповідно ми від них відмовились.

Велика подяка екскурсоводу в Кракові, який зумів підняти настрій за дуже обмежений час!!!

Далі був нічний переїзд… Жах полягав в некомфортній температурі в салоні і постійних спорах з гідом і водіями про санітарні зупинки!!! Місця зупинок – непристосовані, з малою кількістю туалетів, це відповідно забирало час, а водії і гід поводили себе відверто по-хамськи.

Далі були спори стосовно поселення в готель, забирання речей з автобуса… Враження було таке, що у всіх незручностях винні ми туристи, що ми в якомусь безкоштовному турі: «типу радійте, що і так вас привезли».

Далі була гарна екскурсія в Празі, і весь час, який ми організували самі пройшов дуже гарно!!!

А потім знову був жахливий автобус в якому всю дорогу не вимикався обігрів (температура в салоні близько 40 градусів) і пекельна дорога додому з відкриванням дверей на ходу для провітрювання і т. д. Причому якихось заходів почали вживати лише після добрячого скандалу і дзвінка на гарячу лінію.

Питання до адміністації: ви показуєте людям гарну, цивілізовану Європу – чому ж Ви самі від неї так далеко????????????

Реклама
Відгуки про інші тури