Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгоочікувана подорож

"Привіт! Хочу поділитися враженнями від подорожі «Французький настрій…», яка відбулася 12.02.18-17.02.18. "

Відгук туриста Аккорд тур Dashka (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 12 лютого 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький настрій в Парижі та Діснейленді!

З Акордом їздили вдруге, тому мали уявлення, як все буде. Почну з того, що нам пощастило, адже всі учасники туру – це "маладьож" - активні, веселі та дружні. Як вияснилося потім, за словами нашого гіда, такі групи – величезна рідкість, здебільшого автобусні тури обирає вікова категорія 40+. Нічні переїзди, яких всі так бояться, виявилися не такими вже складними, адже в автобусі залишалося кілька вільних місць і частина з нас їхали «по-королівськи», простягнувши ніжки на сусіднє крісло.

Організатором нашого туру був Дмитро Дідух, який справився зі своєю роботою на всі 100%. Папа Діма (як назвала його одна класна дівчина) оглядово знайомив нас з кожною країною, розповідав про місця, які варто відвідати у вільний час, де бюджетнінько попоїсти, як не загубитися в метро і т. д. До того ж, дуже вдало підбирав фільми в автобусі, ми дивилися польські, французькі, німецькі стрічки, залежно в якій країні ми їхали.

Окремо хочу сказати про готелі. Зупинялися на ночівлю 3 рази: QUBUS HOTEL LEGNICA (Польща), Hôtel Gallieni (Франція), Diament Bella Notte (Польща). Готелі всі комфортні, в номерах є фен, чайник, (в останньому був навіть холодильник і бокали). Сніданки ситні: яєчня, сосиски, ковбаска, сирок, пластівці з молоком, булочки, кава, чай, свіжовижаті соки (у Франції сніданок дещо скромніший). Єдиний мінус полягає у тому, що заселення пізнє, а виселення раннє, тому після нічного переїзду довго поніжитися у м`якому ліжечку вам не вдасться.

Коротко про наш маршрут:

У Вроцлав приїхали пізно (19:00), мали приблизно 2,5 години помилуватися красою міста, символом якого є гном. Частина з нас замовили оглядову екскурсію, а інші – самі гуляли вуличками міста. Після Вроцлава відправилися на ночівлю в м. Лігниця. Зранку після сніданку о 7:45 виїхали до Берліна, де нас чекала піша оглядова екскурсія старовинною частиною міста. Після чого ми замовили факультативну екскурсію «Берлін крізь часи», яка познайомила нас з могутнім Рейхстагом, Бранденбурзькими воротами, Берлінським кафедральним собором і т. д. Повечеряти в Берліні вдалося за 8,50 євро (гамбургер або курочка, картопля фрі і кола).

О 22:45 нас чекав перший нічний переїзд до Парижа (1050 км), але всі були такі втомлені, що прокинулися вже зранку. Париж зустрів нас похмурою погодою, але це був День Валентина, і нічого не могло зіпсувати нам настрій. З факультативів обрали вечірню автобусну екскурсію «Вогні нічного Парижа», після завершення якої нас пригощали шампанським біля Ейфелевої вежі. До готелю всі добиралися на метро, але папа Діма їхав з нами, купив нам квитки і пояснив, як їхати самому на наступний день. Метро в Парижі коштує «чим далі їдеш, тим більше платиш» - 1,90Є, 2,20Є і т. д. На другий день у Парижі були факультативи у Лувр та Версаль, але ми своєю компанією відправилися в самостійну подорож визначними місцями, а саме: Нотр Дам, Лувр, Монмартр, Мулен Руж. Поїсти в Парижі можна за 10Є (картопля, тушковані овочі і курка), або купити звичайний гамбургер/шаурму і картоплю фрі за 6,5 Є.

Після величного Парижа ми відправилися до Праги і це був другий нічний переїзд (1040 км). Приїхали зранку о 9:00 і відразу відправилися в оглядову екскурсію містом. В Празі вже були, тому факультативів не брали, гуляли містом, знайшли хороший ресторанчик, де поїли і попили смачнючого празького пива. Але раджу взяти факультатив "Ка кораблику" (не пошкодуєте!). Далі о 18:00 проїхали ще 500 км. і нарешті заселилися в готель на території Польщі. Зранку відправились до Кракова, де у нас був шопінг, і вночі о 22:00 вже були у Львові.

Хочу сказати, що не вагайтеся, а їдьте, подорожуйте, не шкодуйте грошей, адже найкраща інвестиція – це інвестиція в себе! Звичайно, в повній мірі побачити всі місця вам не вдасться, але це хороший привід повернутися знову.

Дякую АКОРДУ за можливість відвідати такі класні європейські міста. Р. S. Ананасікам привіт!!!!!!! =*
Реклама
Відгуки про інші тури