Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Празьке дежавю Прага+Відень"

"Незабутній тур країнами Європи."

Відгук туриста Аккорд тур Дарина (Одеса) на тур
Поїздка: 04 січня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

На новорічні та різдвяні свята ми з моїм чоловіком вирішили скористатися послугами туристичної компанії «Аккорд-Тур», придбавши автобусний тур «Празьке дежавю Прага+Відень» (04.01.18-07.01.18). Керівником нашої групи виявилася некомпетентна у своїй роботі Поліна Брусник, яка не зв’язалася з нами за день до поїздки та не виходила на зв’язок, навіть, у день зустрічі з нами. У нас виникли сумніви щодо подальшої подорожі по Європі. Чесно кажучи, почали рахувати кошти для повернення додому, адже не знали маршруту, по якому прямувати далі.

За попередньою домовленістю ми повинні були приєднатися до нашої туристичної групи лише в м. Кракові (Польща) не пізніше 20:00, адже програма туру передбачає заїзд до м. Кракова (Польща) за бажанням групи та відвідування певних екскурсій, враховуючи швидкість проходження кордону. Звичайно, при цьому ще надається додатково вільний час, хто бажає самостійно оглянути місто. Однак, яким було наше розчарування, коли ми приєдналися до нашої туристичної групи лише о 00:30. Поспілкувавшись з деякими людьми в нашій групі, нас повідомили, що чекали лише одну особу. Тобто наша група не потрапила вчасно до міста не через повільне проходження кордону, а через затримку особи на півтора години. Поліна Брусник, знаючи про дану ситуацію, невчасно нас повідомила, тому мені з чоловіком довелося шукати «притулок» з 20:00 до 00:30. Крім того, вона запропонувала зустрітися нам не в м. Кракові, а на об’їзній дорозі, про яку ми й гадки не мали. Все це склало одразу негативне враження про нашого керівника та вашу туристичну компанію.

Наступним нашим здивуванням стала санітарна зупинка перед в’їздом до м. Праги (Чехія) рано-вранці. Більша частина нашої групи прямували до туалету, коли виявилося, що туалет не безкоштовний, а платний - 0,80$. Про це нас не повідомила Поліна Брусник, саме тому санітарна зупинка затрималася на цілих 40 хвилин замість оголошених 20 хвилин. Та, найприємнішим моментом у м. Празі (Чехія) було знайомство з нашим екскурсоводом, яка дала змогу повністю пірнути в історію магічної Праги та забути про всі наші негаразди. Ми всі затамувавши подих слухали її розповідь. Дуже сподобалось слухати екскурсію через навушники, це дало змогу оглядати місто та робити гарні фото. Пам’ятаю, що вона робила кілька разів нагадування нашому «горе-гіду» про час, адже Поліна Брусник виявилася непунктуальним та повільним керівником. Одним з приємних моментів виявився наш готель «Juna», де було приємно знаходитися та смачно поснідати. Дві проблеми нас одразу спіткали в момент виселення з готелю: весь екскурсійний автобус очікував близько 40 хвилин дві жінки, які не були належним чином проінформовані Поліною Брусник про час від’їзду та місце збору. Наступний негативний момент стосувався особисто мене з чоловіком: наші місця були 15 та 16, за кожне з яких ми внесли доплату у вигляді 10€, тобто разом це була сума у розмірі 20€. Про те, що ми з самого початку сіли не на свої місця, ми зрозуміли лише по приїзду в м. Прагу (Чехія), адже зустрілися з нашою екскурсійною групою та керівником в м. Кракові (Польща) о 00:30, тому не звернули увагу на таку деталь. Та, звернувшись до Поліни Брусник з проханням пересадити нас на наші місця, за які доплачені кошти та повідомити про це людей, що сиділи на наших місцях, отримали відповідь, що звучала наступним чином: владнайте цю ситуацію самостійно. Моєму чоловікові прийшлося самостійно звертатися до цих пасажирів та пояснювати всю ситуацію. Тобто, Поліна Брусник, особа, яка зобов’язана контролювати нашу поїздку виявилася неспроможна пояснити ситуацію та владнати її. Ще один негативний момент щодо нашого керівника та вашої туристичної компанії, який нам запам’ятався назавжди.

Варто сказати, що подорож набула позитивного характеру лише після зустрічі з нашим екскурсоводом у м. Відні (Австрія). Екскурсія, при якій кожен з туристичної групи затамував подих та уважно слухав, щоб не пропустити жодної деталі. Хочемо виразити їй подяку, адже ми спробували віденську каву та солодощі за її рекомендацією, про що не шкодуємо ні секунди. Після завершення екскурсії нам було оголошено час та місце зустрічі. Останньою повернулася Поліна Брусник із 30-хвилинним запізненням.

Хочеться відмітити чудову роботу водіїв, які не дивлячись на ситуацію, що склалася у м. Відні (Австрія), тобто тривалу затримку, намагалися приїхати вчасно до останньої країни, що вказана в інформаційному листі - м. Будапешт (Венгрія). Адже більша частина екскурсійної групи розраховувала на екскурсію «Чарівність Дунаю». Також вони активно приймали участь у пакуванні багажу та його видачі. Крім того, завжди вчасно з’являлися у призначеному місці збору. Нам сподобалася їхня робота впродовж туру, тому їм велике дякую.

По приїзду до м. Будапешт (Венгрія) о 21:30, Поліна Брусник оголосила, що допоможе знайти туалет, продуктовий магазин, обмінний пункт для учасників групи, що не виявили бажання відвідати екскурсію. Однак, коли ми вийшли з автобусу, наш керівник пояснила нам, що все вже закрито, тому вона не зможе нічого тут вдіяти. Після цього, Поліна Брусник попрямувала на кораблик, залишивши нас без уваги.

Впродовж всієї подорожі в автобусі ми проглянули лише два фільми, які повторювалися двічі, а то й тричі. Тематика одного з цих фільмів була Друга світова війна. Замість того, щоб показати тематичні фільми про країни, що ми повинні були відвідати, аби пройнятися історією та культурою, Поліна Брусник псувала нам настрій таким неналежним чином.

Шановна компанія «Аккорд-Тур», ми з чоловіком надзвичайно задоволенні, що вирішили зустрітися з нашим керівником та групою лише в м. Кракові (Польща), адже нам вдалося подивитися це місто самостійно, пройнятися його історією, насолодитися відпочинком та відчути настрій свят. З Поліною Брусник, ми навіть би не потрапили до цього дивовижного місця, про що завжди би шкодували. Ми безмежно незадоволені роботою вашого керівника, що псувала нам відпочином протягом новорічних та різдвяних свят. Загалом, ми скористалися вашими послугами за рекомендаціями нашим знайомих. Напевно, більше послугами вашої компанії ми особисто користуватися не будемо та попередимо про це всіх своїх знайомих та рідних, аби вони не розраховували на гарний відпочинок з вашою туристичною компанією.

Реклама
Відгуки про інші тури