Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Три дні відпочинку.

"Дякую компанії "MY TRAVEL" за цей тур - без нічних переїздів, сподобався."

Відгук туриста Аккорд тур Анатолий (КИЇВ) на тур
Поїздка: 17 листопада 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 8 «
Всі лідери

Відгук на тур Три щасливі дні Краків, Прага + Дрезден

Безвізовий виїзд в Шенген помітно пожвавішав проходження Польського кордону. Певні формальності

з відбитками пальців, митний огляд і ми вже рухаємося до Кракова. Пообіді ми біля Королівського замку Вавель-

щойно казковий майорів на пагорбі ліворуч від Вісли. Символ Польші її особливої історії в значені поляка.

Кафедральний храм зберігає память всіх польських монархів, поєтів, державотворців. Єпіскопом Вавельської

кафедри був Кароль Войтило-Папа Римський Іоан Павло II.

Між Вавельським пагорбом і Віслою згідно легенди металевий дракон з вогнем дихаючою головою. Королівським

шляхом рухаємося до Головної базарної площі. Торгові ряди музея Сукеніци наповнені гоміном людей в щирих прагненнях придбати щось на згадку. Облаштованість настільки захоплює середньовічністю, що ніби ти серед

дам і кавалерів XIII століття. Головна базарна площа одна з найбільших в Європі посеред якої величавий памятник своєму кумиру-Адаму Міцкевич, а навкруги безліч лавочок і крамничок сповнених ласощами та сувенірами.

Вечірній переїзд до Праги, відпочинок в готелі за три зупинки від площі Вацлава. Вранці приїжджаємо і робимо селфі, поки немає люду. В Празі я вже втретє, але в знайомому помічаєш тонкощі, а новим захоплюєшся, адже історичний центр занесено до Всесвітньої спадщини "Юнеско" і на що б ви не поглянули: чи на Староміську Ратушу, чи на Собор святого Віта, чи на Карлів міст - все це вражає, а асторономічний годинник часів Середньовіччя, магічно притягує всіх своїм дійством за участі 12 апостолів, смертя, янгола, фігур, що оособлюють людські гріхи. І щоб якось розслабитися від шалених вражень, чудове сприймається кораблик на річці Влтава: дві години екскурсійної подорожі вниз і вверх по річці в обідню пору з приємним застіллям і наповненим келихом додають почуття - гарного відпочинку.

Перепочинок в м. Оломоуці. Короткий ранковий ескурс наповнює враження різноманітності чешських місць своєрідності і охайності. Невелекий перееїзд і ми в одному з польських Воєводств - м. Величка. Основна пам'ятка якої є Соляна Шахта і парк розваг "Xtreme Park". Соляна Шахта входить до списку Юнеско, температура в ный постыйно плюсова + 16 градусів. Соляне повітря корисно для очищення легенево-бронхіальної системи. Двогодинний екскурс соляних експозицій, озера, гротів і пещер корисно не тільки для сприйняття соляного мистецтва, але й для здоров'я.

Інші відгуки Анатолий

Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури