Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший тур і майже комом

"Все почалось з запізнення автобусу, через туристів. Ну і далі так і йшло. А взагалі дуже гарнесенько."

Відгук туриста Аккорд тур paradaxon (Житомир) на тур
Поїздка: 29 грудня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Під звуки музики! Відень, Зальцбург та Будапешт

Виїхали ми на 30 хвилин пізніше. Але одразу скажу, що водії у нас були словаки, то на кордоні у нас все було максимально швидко і без пригод. Їхали добре, автобус зручний, не шик і блиск, але і не старий убитий ікарус. Група попалась весела, але їй бракувало організації, в тому плані, що народ їхав наче не в тур, а кожен за своїми справами, що не пересікались. Хтось всю дорогу нив, що дуже хоче в купальні в Сечінь, і тільки туди. Загалом склалась ситуація, що багато екскурсій "додаткових" не відбулись, бо хтось хотів просто погулять, а комусь забракло грошей. Загалом з туру ні Братіслави ні Зальсбурга я не побачив. Надалі з кожного вільного часу хтось з групи запізнювався, кожного разу, без виключення і мінімум на 30 хвилин. Багато було рокіровок, коли тури відмінили в останню мить і до нас підселили пару-трійку людей, що мали їхать іншими маршрутами. До гіда претензій не маю, все в межах людяності, чемності, закону. У мене з ним проблем не було жодних. Веселий хлопчина, компанійський, по місту орієнтується краще за мене, що не дивно (гід все ж таки), ну і що не важко (я не дуже на місцевості), але все ж таки.

Так тур сподобався, але очевидно, що моглу буть набагато краще. Доречі, у місті Мішкольц готель Лідо, де нас поселили: гуано. Номери - привіт з союзу, комплектація номерів - складена людиною, що геть не розуміється на цьому. От який висновок можно зробити з такого: двомісний номер, маленький, але не суть, шафа, в шафі 6 плечиків для одягу і тільки ОДИН нормального розміру з перекладиною під брюки, інші маленькі як то зроблені під маєчки жіночі. В номері відсутня тумба під валізу як така. Каналізація душового блоку забита і поламана, рушник один і той світиться (1 на людину). А плюс у номера один: біде!!! Це як розуміти? І проблеми з номерами в цьому готелі не у мене одного, як ми вже виявили ранком на сніданку (десь стеля тече, десь з вікна тягне, десь в номері парилка). І все б нічого, одна ніч, можна перетерпіти, але ж після райського готелю Кавальєр, контраст просто б'є в око.

По туру: місця гарні, екскурсії цікаві. Серед такого, про що пожалкував: тропікарій - не цікаво, мало живності, багато народу; Баден - ну, без заходу в казіно і купальні там нема що робити, власне я і не зрозумів що ми там робили; Мішкольц - коли не йдете в купальні, то майте на увазі, що там все відкривається не раніше 12 годин!!.

Як ітог можу сказати одне: Як на перший раз - піде, є свої промахи, але вцілому мені сподобалось. Окрема нотка позитиву - Токай!!! Це просто супер місце. А вино ще краще))
Реклама
Відгуки про інші тури