Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур чудовий, рекомендую

"Новий Рік видався на славу, а тепер по порядку..."

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (Львів) на тур
Поїздка: 31 грудня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі з усіх: Краків, Відень, Будапешт!

Всім рекомендую відвідати тур "Найкращі з усіх: Краків, Відень, Будапешт! ". По перше не далеко їхати і це не стомлює, по друге немає нічних переїздів, по третє дуже добре підібрані міста і за 4 дні можна побачити 3 країни, у нас вийшло навіть 4=) Звичайно 1 день провести в одному місті це дуже мало, але щоб скласти загальне враження і просто змінити обстановку це в сам раз.

Готелі по прорамі були Hotel Tyniecki 3* на окраїні Кракова - економ готель, але чисто і хороший сніданок - шведський сіл, Вobycentrum 4* у Брно - готель неподалік центру, чудове розташування, хороші просторі номера, проте дуже примітивний порційний сніданок: декілька шматочків ковбаси, сиру, помідор і булка.

У Будапешті Hotel Pest Inn 3* трохи розчарував, дуже маленький навіть немає де присісти на рецепції, старенький, але номера ренововані і чисті, сніданок нормальний - шведський стіл.

Окрема подяка нашому гіду Богдану Осадчому, дуже гарно проявив себе протягом усього туру, організований, все було чітко і без запізнень. Також приємнийм сюрпризом була безкоштовна оглядова екскурсія по м. Брно, в якому в нас був транзитний готель.

Одним словом, я дуже задоволена, моя наступна подорож все скоро і знову з Акордом=)

Реклама
Відгуки про інші тури