Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє перше знайомство з Європою

"Все пройшло на УРА!. Це було феєрично)) Радість, захоплення, щастя - ось, які емоції переповнювали мене всю подорож!"

Відгук туриста Аккорд тур Яна (Вінниця) на тур
Поїздка: 12 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Після нашої подорожі минуло вже багато часу. Але позитивні емоції і враження «світяться» в душі і досі.

Я хочу виразити велику подяку Аккорд туру за такі прекрасні поїздки. Все організовано на вищому рівні!

Окреме ДЯКУЮ тур агенту Вадиму Рябоконь з Компанії «Імандра» (м. Вінниця). Надзвичайно приємно мати справу з такими людьми. Все легко, доступно і на позитиві. А в кризовій ситуації (нам вчасно не видали паспортів), Вадим максимально безболісно для нас зміг виправити становище, і ми залишились задоволеними 

Мої рекомендації тим, хто їде вперше:

- Детально ознайомтесь з програмою туру, перегляньте в Інтернеті хоча б по 2 відеоролика про міста.

- Випишіть перелік об’єктів, які вас особисто зацікавлять – це допоможе обрати екскурсії.

Особливо рекомендую звернути увагу на Палац Шенбрунн в Австрії. Також в інтернеті є перелік оглядових майданчиків.

- При можливості встановіть навігатор на телефон, і закачайте оновлені карти (так ви не заблукаєте).

- Визначтеся для себе - якого характеру має бути ваша подорож. Це багато піших прогулянок і ознайомлення з максимальною кількістю об’єктів. Чи це 1-2 ескурсії, а далі розмірені прогулянки з посиденьками в кафе. А може ви любите – шоппінг)?

- Враховуйте, що у всі зазначені міста, за виключенням Будапешта, ми прибували вже по опівдні. Збір до автобуса на ночівлю, як правило, назначався на 21.00-22.00.

- Чітко запам’ятовуйте, де саме і коли відбуватиметься збір на виїзд з (до) готелю чи на окремі екскурсії). І одразу відмічайте точку на навігаторі. Ще там будуть видавати карти з цією точкою.

- На початку подорожі супроводжуючий групи – оголосить список правил) дуже бажано їх ПОЧУТИ і виконувати)) це забезпечить всім комфортний відпочинок.

- Продумайте багаж, який вам знадобиться в салоні автобуса до поселення в готель. Дуже незручно його потім діставати з багажного відділення і не завжди це дозволяється

- Щодо їжі: тут на любителя. Особисто нам, загартованим довготривалими гірськими походами, вдалось без «напрягу» гарно заощадити. Багато чого я заготовила з дому. Сніданками задовольнялись всі. Вдень ми брали з собою термос з чаєм і перекус а-ля бутерброди, а вечеряли вже в готелі. Дуже згодився маленький на 0,5л електрочайник.

- Готелі, як на мене, хороші. Деякі номери нам попадались навіть з холодильником/феном. Вай-фай є у всіх готелях.

- Туалети – кажуть, ніщо так не орієнтує на місцевості як їх пошук))) Так от – ми знаходили на великих станціях метро, в парках розваг або в кафе. Всюди вони платні. Чим ближче до центру міста – тим дорожчі).

- Погода: міняється – кардинально) Не полінуйтесь перестрахуватись з курточкою і парасолькою. Наприклад, у Відні по приїзду опівдні було + 25, а на вечір знявся буревій з дощем і температура впала до + 14))

Гарних всім вражень))

Номінації відгука "Моє перше знайомство з Європою"

0
Реклама
Відгуки про інші тури