Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий тур. Декілька корисних порад.

"Тур не важкий. Достаньо вільного часу щоб ознайомитись З Будапештом і не тільки. Але декілька нюансів. "

Відгук туриста Аккорд тур Yurek (Львів) на тур
Поїздка: 19 листопада 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!

Рекомендую вхідні квитки в турі брати самому в касі, а не в гіда - різниця в сумі досить суттєва. Для прикладу вхідний квиток в печерні термали Мішкольц-Тапольці 6,8 € (2050 HUF/дорослий) на весь день тоді як у керівника групи чомусь 12 Євро. Хоча груповий квиток від 15 осіб взагалі 5,5 € (в низький сезон). Ознайомитись можна на сайті http: //www. thermal. hu/miskolc-tapolca/

В Океанаріум міста Будапешт також краще їхати самому на міському транспорті - аккорд за переїзд бере 10 Євро. Тоді як денний квиток на весь транспорт в Будапешті - орієнтовно 135 грн. Дає право пересуватись на всьому транспорті - трамваї, автобуси, метро, і навіть на корабликах ("річкові трамвайчики" тільки у будні дні). Денний квиток можна купити на великих зупинках і в кожному метро в терміналах - є меню російською мовою, можна розраховуватись карткою.

На мою думку якщо хочете нормально подивитисьБудапешт а не просто "для галочки" то два дні це мінімум щоб щось роздивитись. Їхати на еккурсію в Відень це забагато. Хоча кожний вирішує сам.

Термали обов`язково. Купальні Сечені найбільші. Кажуть, занадто багато туристів, але ми були в будний день і цього не відчули. Квиток 540 грн. з кабінкою орієнтовно на весь день. Якщо вас 2 чи більше беріть 1 квиток з кабінкою, інші можна без кабінки - 490 грн. в будні дні.

Купальня Геллерт найбільш аристократичні. Трохи дорожчі за Сечені, хоч і трохи менші за розміром.

Термальна купальня Рудаш, відкрита ще в 16 ст. дуже цікава - почуваєшся як в замку. Орієнтовно 330 грн. квиток в будний день.

Сент Лукач - невелика, але комфотрна, сучасна і не дорога купальня - орієнтовно 340 грн. /день

Номінації відгука "Чудовий тур. Декілька корисних порад. "

2
Реклама
Відгуки про інші тури