Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нормальний тур та нотки НЕкомфорту

"Цікавий тур, але більшу частину займають переїзди. Крім того, вперше за весь мій досвід з «Аккорд-туром» мені не виконали замолену «Нотку комфорту»."

Відгук туриста Аккорд тур Alptraum (КИЇВ) на тур
Поїздка: 24 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Бонжур Лямур або 3 дні в Парижі!...Париж, Діснейленд та Люксембург...

На мою думку цей тур з доволі цікавою програмою було складено геть не оптимально за графіком переїздів. На практиці виходить, що левову частку турист проводить у дорозі, споглядаючи на Європу з вікна автобуса. На відвідування міст залишається зовсім небагато часу. Крім цього нам у турі не пощастило із затримками на кордоні та заторами на автобанах Німеччини, через це нам не лишилося часу на екскурсії у Кракові та Вроцлаві. Також не сподобався готель Ibis з тісними незручними номерами у стрьомному передмісті Парижа Sarcelle, де проживають самі мігранти. До решти готелів претензій не маю. Керівник Юрій Хвас добросовісно виконував свою роботу у доволі складних умовах затяжних переїздів та деяких, скажімо так, доволі вибагливих і надокучливих туристів. Те ж саме можна сказати на адресу водіїв Костянтина й Анатолія, які при цьому залишалися чемними й терплячими. Автобус був Mercedes, завжди чистий і справний.

Але після туру на мене чекало розчарування від послуги «Нотка комфорту», за якою я замовив ночівлю після туру у львівському готелі «Цісар». На жаль, так і не зміг скористатися цим готелем. Номер був мені заброньований фірмою «Аккорд-тур» на день приїзду з туру, на період 30.09.2017—1.10.2017. Ми їхали дуже довго через затори на автобанах Європи, кордон пройшли вже після опівночі, тому до готелю я приїхав вже після 2-ї години ночі. Вже сподівався відіспатися-відпочити, аж тут рецепцеоністка Аліна мене «обрадувала». Виявляється, оскільки я запізнився й не прибув до опівночі, вони до мого номера когось поселили. І це не зважаючи на мою 100 % передоплату до «Аккорд-туру». Аліна мені заявила, нібито «Аккорд-тур» їм не повідомив про мою передоплату, а також що я їм не передзвонив, що запізнююся. Але вибачайте, звідки я знав, що мав передзвонювати, коли зі мною ніхто з питань готелю не зв'язувався, не повідомляв про нібито не надходження коштів за бронювання, ні про правила поселення до готелю? Отже я вважав, що немає про що турбуватися й витрачати гроші на дзвінки з-за кордону, бо й так заплатив за номер чималенькі кошти. Отже, постав перед фактом, що усі номери зайняті, тож мушу ночувати на вулиці, як бомж. Щоправда Аліна пообдзвонювала готелі, спробуючи знайти для мене місце, але марно — вільних не було, бо ніч з суботи на неділю. Отже, я був позбавлений сну й відпочинку, грошей за бронювання, комісії з повернення квитка на поїзд. Вважаю, винні у цьому як готель, так і «Аккорд-тур».

Номінації відгука "Нормальний тур та нотки НЕкомфорту"

1
Реклама
Відгуки про інші тури