Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Все було ІДЕАЛЬНО!

"Їжджу з Аккордом вже 7-й рік, завжди повертаюся з мішком вражень, але саме цей тур виправдав всі мої надії на прекрасну відпустку. Прекрасна організація і насиченість туру перевершили всі сподівання."

Відгук туриста Аккорд тур Tania (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 21 жовтня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «

Відгук на тур Королівські промінчики - БеНіЛюкс: Нідерланди + Бельгія + Люксембург!!!

Їжджу з Аккордом вже 7-й рік, завжди повертаюся з мішком вражень, але саме цей тур виправдав всі мої надії на прекрасну відпустку. Прекрасна організація і насиченість туру перевершили всі сподівання.

Перше везіння – група всього 20 чоловік, тому кожен мав подвійне місце в автобусі, щоб «звити гніздо» як кому зручно. Далі – наш автобус тільки другий в черзі на кордоні, година – і ми вже в Польщі. Перший транзитний день як завжди нелегкий в дальніх поїздках, але в передчутті майбутніх пригод всі перенесли його стійко. Третє везіння – погода всі 9 днів радувала, були іноді невеликі півгодинні дрібні дощі, але + 15 в кінці жовтня – це просто супервезіння! Готелі по всьому маршруту тішили чистотою і хорошими сніданками. Був правда один курйоз, коли на сніданку потрібно було варити яйця самостійно, і вияснили ми це вже в процесі….

Автобус комфортний, чистий, теплий, а професійність водіїв – вище всяких похвал.

Робота гідів в кожному місті була на самому високому рівні. Вміння поєднати історичні розповіді з цікавими деталями побуту і сучасного життя країни, звернути увагу на кожного туриста, об’єднати групу. Особлива подяка Сергію з Амстердаму – два дні він знайомив нас не тільки із столицею Нідерландів, але й з життям глибинки країни, історією і сьогоденням. Люди, беріть додаткові екскурсії, без них втрачається половина змісту туру! Враження про країну неможливо скласти тільки по оглядовій екскурсії по столиці!

Ну і ключовим везінням цієї поїздки був звичайно ж наш неперевершений Анатолій Лучко! Відмінний таймінг на кордоні, впродовж переїздів і в кожному місті, талант згладжувати гострі ситуації і відповідати на всі, навіть самі дурнуваті питання деяких попутників. Постійна присутність поряд і готовність допомогти. Завдяки цій людині поїздка стала найкращою за весь мій досвід з Акордом. А його розповіді про інші тури від Акорду допомогли мені вже зараз визначитися з напрямком наступної подорожі.

Я буду з теплотою згадувати нашу інтернаціональну трійцю, факультативні вечірні програми, і звичайно ж Толю Лучко, без якого в цій поїздці все не було б так ідеально!

Номінації відгука "Все було ІДЕАЛЬНО!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури