Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Пізнавально, цікаво і корисно.

"Декілька хороших слів хочу сказати про організацію поїздки. "

Отзыв туриста Аккорд тур FC Shakhtar Donetsk (Донецк) на тур
Поездка: 24 сентября 2017
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Осень 2017
Голосов 0 «

Отзыв на тур Все, о чем мечтаю - о Париже!  Je t'aime mon cher Paris!

Декілька хороших слів хочу сказати про організацію поїздки. Наш тур починався у Львові, туроператор «Аккорд» супроводжувала Ірина Кияшко – на час поїздки наша мама, няня, гід, перекладач, екскурсовод і т. д. Спасибі Вам, Іро!

По дорозі дивилася чудові фільми, про будівництво Ейфелевої вежі, про винахідника Бенца, про Коко Шанель, і інші, а Ірина цікаво розповідала історію тих країн чи міст, де проходив наш маршрут.

Пізнавально, цікаво і корисно.

Проїхали ми Польщу, Німеччину, Францію, Люксембург і Чехію, скупались в термальних водах знаменитого Баден-Бадена.

І тут не можу не сказати слова вдячності нашим водіям – Петру і Руслану. Ми проїхали декілька тисяч кілометрів, але ніде не було ніякої ні затримки, ні поломки, одним словом – професіонали. Дисципліновані, ввічливі і доброзичливі.

Частенько мене переслідувала думка: ось цей поворот на такій вузенькій дорозі чи точно не впишемось. Але я помилялась, ми благополучно вписались у всі повороти! Спасибі Вам, хлопці! Так тримати!

Поїздка наша була без нічних переїздів, ночувала в готелях, ранком був сніданок.

«Нас манить у мандри дорога» - про це співається у одній пісні, і це справді так, дорога манить, слід тільки зробити перший крок і тобі відкриється чарівний світ пізнання чогось нового і незвіданого.

Подорожі світом!!! Що може бути кращим, а світ – він такий загадковий, неповторний, різнобарвний і прекрасний!!!

Я так мріяла про Париж! І моя мрія здійснилася. Ось попробуйте сказати слово Париж декілька раз – голосно і тихіше, різними інтонаціями. Коли я вимовляю це слово, мені вже вчувається магія і тайна. Спробуйте і Ви, я впевнена, Ви відчуєте щось трепетне.

Так що – мрійте, бо мрії мають властивість здійснюватись. Потрібно тільки дуже сильно захотіти і робити маленькі кроки до їх здійснення.

Удачі і яскравих вражень всім подорожуючим.

Номинации отзыва "Пізнавально, цікаво і корисно."

0
Реклама
Отзывы о других турах