Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Греція-країна гармонії

"Відпочинок,що запам'ятається однозначно. Греція-неймовірна країна,неспішні люди,тепле море,краса природи,що зачаровує!"

Відгук туриста Аккорд тур Пішохід (КИЇВ) на тур
Поїздка: 08 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Музика прибою: Відпочинок на Егейському морі Греції!

Всім привіт!

Хотілося б написати деякі поради для тих, хто їде в даний тур.

1. Валюта та обмін. В Угорщині-місцева, не знадобиться, адже це країна-транзит, тільки ночівля в готелі (шкода, бо там дуже гарно). Сербія-місцева, знадобиться обмін, якщо Ви підете вечеряти самостійно, а не в ресторан від тур. оператора, чи захочете, взагалі, щось купити, адже часу в Бєлграді у Вас буде аж занадто багато. Греція-євро. Румунія-місцева, знадобиться обмін для вечері. Обмін можна здійснити на місці. Ті, хто візьмуть банківські карти, можуть, взагалі, не турбуватись про обмін (тільки я не знаю, за яким курсом банк проведе розрахунок, бо у мене була готівка).

2. Ексурсії. Не купуйте їх завчасно під час купівлі туру або в автобусі. Ціни в тур. оператора завищені, тому в автобусі гід буде наполегливо пропонувати Вам купити їх прямо зараз. Чому? Бо в Греції майже на кожному кроці будуть місцеві тур. оператори, які запропонують Вам ту ж екскурсію, тільки десь на 20 євро дешевше. Якщо ж Ви в автобусі проплатили, а на місці передумали їхати або вирішили взяти у місцевого тур. оператора, вимагайте повернення коштів у гіда. Це Ваше право!

3. День 8. "Сніданок. Відпочинок на морі. Виселення з готелю. "Любителі моря, зверніть увагу, відпочинку на морі не буде! Вас ввели в оману, буде сніданок і виселення з готелю. Я здогадалась про це ще до поїздки, і коли подзвонив гід (за півтори доби), уточнила у нього, він це підтвердив. Я обурювалась, вимагала, щоб в описі туру внесли зміни. Він мав передати мої зауваження, але змін в описі так і немає (думаю і не буде). Проте нам пощастило, ми пройшли швидко кордони до Греціїї, і гід запропонував перенести ексурсію до Салоніків з 8-го дня на цей, щоб у нас все ж таки була можливість на 8-й день пару годин побути ще на морі. Хоч вираз "пощастило" відносний: цілий день в Бєлграді на ногах, потім нічний переїзд до Греції, екскурсія по Салоніках (трошки виснажує), а десь після 16.00 прибуття в готель на узбережжя.

4. Сербія. Бєлград. Країна, чесно кажучи, не вражаюча. А проведете там цілий день, бо за правилами автобус має відстояти не менше 9 годин. У Вас буде багато вільного часу. Ті, хто не піде вечеряти в ресторан від тур. оператора, не пошкодуєте. Прогулявшись, можна вибрати гарний заклад, де Вам запропонують таке ж меню, тільки дешевше вдвічі. Але... Відправлення з Бєлграду о 22.30! Про це Ви дізнаєтесь тільки на місці. Піти поспати в автобус до відправлення Вам не дадуть, бо "водії відпочивають"!

5. Всю інформацію по готелях і місцю відпочинку на узбережжі Ви дізнаєтесь за півтори доби. По відгуках, я думала, ми будемо відпочивати в містечку Ней Порі, дивилась погоду, і куди можна сходити. По факту поїхали до Паралія Катеріні. Місце гарне. Але в Ней Порі до фортеці Платамонас Ви могли безкоштовно прогулятись, а в даному випадку Вас туди везе тур. оператор як на оплачувану екскурсію. Зрозуміло, чому такі зміни.

6. Всі екскурсії відвідати буде майже не реально. Є місця, до яких їхати по 500 км. Була екскурсія на острів, з якої люди повернулись після 22.00, а вже в 01.00 ночі треба знову їхати на ексукрсію. Виснажливо+моря Ви майже не побачите. Але, як кажуть, кожному своє.

7. Для курців. При автобусному турі ввозити через кордон можна лише 2 пачки цигарок. Тому попросіть тих, хто не палить, взяти на час перетину кордону по 2 зайві пачки.

8. Румунія. Орадеа. Дуже гарно, але часу там у Вас буде щонайбільше 2-2,5 години, це з урахуванням вечері. Шкода, бо екскурсією це важко назвати.

9. Для тих, хто їде один. Вас, скоріше за все, розмістять з такими ж одинаками, як Ви, у номері. Нас було троє (ми знайшли спільну мову, не відчувався дискомфорт). Хоча, мені здається, є деяка несправедливість, адже Всі платили однаково, а умови проживання-різні (загалом, всіх розміщували по двоє).

Отже, відпочинок мені сподобався. Тепле море, гарні краєвиди! А головне, я познайомилась з чудовими людьми, з якими, сподіваюсь, ще буду спілкуватись! На жаль, тур. оператору подякувати я не хочу. Їм я окремо напишу на ел. пошту керівництва. Можу сказати так, проблеми туриста-це проблеми туриста!

Номінації відгука "Греція-країна гармонії"

0
Реклама
Відгуки про інші тури