Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинком це не назвеш...

"Тур був дуже важкий, нікому не раджу. Мало часу для сну і відпочинку і багато ходіння, після цього вже ніякими памятками архітектури і мистецтва любуватись не хочеться. Але цікаво побувати в таких відомих містах."

Відгук туриста Аккорд тур Sofi (Кам
Поїздка: 01 жовтня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим! Все тільки починається… Флоренція + Венеція

Прочитавши всі позитивні відгуки, вирішила обрати цей тур, цікаво було подивитись Італію, ну і в Угорщину заїхати заодно.

Ми вийшли з поїзда і одразу ж побігли на автобус-трансфер, а потім зразу ж вирушили вже нашим автобусом, яким їхали з 9.30 ранку аж до 9 вечора без перерви на обід, максимум що можна було - купити десь по дорозі каву. До вечора від голоду аж погано було. Ледве діждалися дегустації з гуляшем, яка нам, доречі, дуже сподобалась! Вина натуральні, смачні, їх можна купити з собою по досить доступним цінам, гуляш був супер! Приїхали в готель в Будапешті пізно, номер був "підубитий", сподобався тільки зручний матрац і сніданок вранці - дуже порівняно з італійськими сніданками дуже обільний, було ж чого вибрати.

Наступного дня ранній підйом і екскурсії містом, тут усе сподобалось, Будапешт в історичній частині дуже гарний. Особливо класна була екскурсія на кораблику з шампанським, правда і не дешева... А ось в Італії було жесть: толпи народу, туристів купа, після нічного переїзду (майже ніхто з групи в ньому толком не спав) довелося гуляти по місту аж до 6-ти вечора. Сама Флоренція не вразила - камяний мішок з кількома гарними видами (додаткову екскурсію по ній брати не варто) весь історичний центр можна обходити години за дві вздовж і впоперек, краще було б раніше приїхати в готель і хоч виспатись після ночі в дорозі.

Далі був довгий переїзд, приїхали в готель знову дуже пізно, і знову ранній підйом (сніданок о 7-й).

В Римі були на екскурсіях майже весь день. Але толком подивились, мабуть, тільки Колізей (там був чудовий хлопчик-екскурсовод). Одного дня для Риму було явно мало. І знову толпи туристів, особливо у Ватикані - думаю, що не варто було туди екскурсію брати, там настільки людно, що нічого й не роздивишся - постійно треба бігти вперед через натовп, щоб не загубити екскурсовода і не загубитися самим. Рим, звичайно, вразив! Там стільки всього гарного і історичного, що аж голова йшла обертом. Думаємо повернутися туди ще.

У Венеції теж було цікаво, але і тут ми знову дуже не виспалися, бо довго їхали ввчечері з Риму, а вранці - у саме місто. Їхати нам катері по Гранд каналу було чудово. Архітектура дуже незвичайна, але там дуже легко заблукати серед вузеньких вуличок, які на вигляд всі однакові) Ціни у Венеції також вражають - 50 євро ми віддали за обід в кафе, 6 євро - шматок піци у дешевій забігалівці.

Повертались також уночі. Були настільки заморені, що навіть трохи спали в автобусі. Кордон пройшли легко і швидше, ніж туди. Тут уже зупинялись і пообідали.

Ще раз би в такий тур я б не поїхала, краще в одне конкретне місто або літаком, або не так далеко, але вже точно ніяких нічних переїздів!

Номінації відгука "Відпочинком це не назвеш..."

1
Реклама
Відгуки про інші тури