Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балканський калейдоскоп

"Подорож, у якій кожен знайде своє."

Відгук туриста Аккорд тур Катерина (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 23 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В активному пошуку або подорож з настроєм… Дубровник + Будва

Тур "В активному пошуку або подорож з настроєм... Дубровник+Будва" - це чудовий варіант для тих, хто хоче як відкрити для себе Балкани, так і поглибити знання про них. Ви відвідаєте 8 різних країн і побачите культуру мусульманського, католицького та православного світів, які можуть гармонійно співіснувати один з одним.

Звичайно, більші очікування були від Хорватії та Чорногорії, разом з тим справжнім відкриттям стануть маловідомі Боснія і Герцеговина та Албанія. Незважаючи на складні часи цього регіону у нещодавньому минулому, дуже приємно спостерігати за їх стрімким поточним розвитком. Це надихає та дає надію і для нас.

Програма достатньо збалансована і поєднує в собі екскурсії середньовічними та сучасними містами, відвідування мальовничих природних місць та відпочинок на морі. Залежно від своїх інтересів можна формувати власний план.

Організаційні моменти.

Гід - Тетяна Лемеха. В мене претензій немає, але Тетяні треба бути уважнішою.

В номерах готелів було все необхідне, сніданки різноманітні і смачні, розташування зручне, іноді поряд з супермаркетами, що важливо.

Водії та автобус - болгарські. Водії - молодці, а з автобусом були певні проблеми. "Аккорду" до автобусів потрібно ставитися прискіпливіше, особливо в турі з гірськими дорогами.

Рекомендації та поради щодо екскурсійної програми.

1. Потрібно більше часу для Сараєво. Місто дуже сподобалось, але необхідно було поспішати у Мостар.

Тож краще огляд Мостару перенести на ранок четвертого дня, а в третій день дати більше вільного часу у Сараєво.

2. Музей Ніколи Тесла краще відвідати самостійно. 13 євро - це марно витрачені гроші. Гід, який проводив екскурсію по Белграду, привів нас до музею, сказав загальну інформацію про Ніколу Теслу, потім всі пішли дивитись експерименти, які показувала співробітниця музею. І все. Просто завчасно з'ясуйте як туди швидко дістатися (тролейбусом або пішки).

3. Тур включає назву "Дубровник", але на це місто дуже мало часу. На наступний день пропонується круїз трьома островами. Цю морську прогулянку краще скоротити до одного острову (все ж таки прогулянка дуже цікава та красива, щоб зовсім її ігнорувати), і дати ще трохи часу на знайомство з цим чудовим містом. Або навіть продовжити перебування в Хорватії та відповідно туру ще на один день.

4. Для тих, хто планує придбати продукцію з трояндами в Болгарії, не поспішайте її купувати під час екскурсії у Софії. Наступного дня у Велико-Тирново буде можливість знайти і більший асортимент, і дешевше, і в спокійній атмосфері.

5. "Аккорду" слід відмовитися від послуг жіночки-гіда у Бухаресті та формату суто автобусної екскурсії. Враження, ніби слухаєш неякісний аудіозапис, ніякого живого спілкування з екскурсантами і майже весь Бухарест лише з вікна автобуса.

Номінації відгука "Балканський калейдоскоп"

4
Реклама
Відгуки про інші тури