Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Я в шоці!

"Все доволі легко розпочиналося, але але але"

Відгук туриста Аккорд тур Oksana1992 (Рівне) на тур
Поїздка: 21 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Європі!  Краків, Прага, Відень та Будапешт

Я не вперше подорожую з Аккордом, саме завдяки цьому туроператору побачила Австрію та Угорщину та й взагалі вперше побувала за кордоном, але цей тур був для мене шоком.

Заплатили ми з подругою по 116 євро за тур (оплативши платні місця спереду).

Не доїхавши до кордону з Польщею з нас гід Ольга здерла по 10 євро за в*їзд в Краків, обгрунтувавши це тим, що хто не заплатить - того висадять на заправці. Весь автобус почав сваритися, типу, що це таке і як так можна вчинити з туристами.

В Кракові зустрів нас дощ та веселий екскурсовод, який намагався захистити нас від дощу, чого не зробила Ольга: рівно о 21 вечора всі прийшли на вказане місце зустрічі і чудо! Злива, усі мерзнуть і мокнуть, а гіда і автобусів немає)))

Ми їх чекали хвилин 10! При цьому Ольга перед Краковом сказала: хто запізниться - того не чекаємо і автобус їде далі. Цікава позиція.

Прага, на щастя, загладила погані враження від Кракова. Вона чарівна, найкрасивіше місто Європи.

Але Ольга вміє робити "погоду" і від Відня везла нас, втомлених туристів, після нічного переїзду дуууже довго до готелю) Я жила в селі біля Відня і ті околиці добре знаю, від Відня до Гьорна 2 години, а нас везли 4)) мабуть щоб заплатити за готель на 40відсотків менше)

Вранці ми знову заплатили за в*їзд до Відня по 20 євро (???). Хто не хоче брати екскурсію за 38 євро платить. Були жінки, які хотіли інші екскурсії, а їм відмовили.

На термінал А, по поверненні в Україну везти нас не хотіли, обгрунтувавши це тим, що там весілля. Група підійшла до адміністратора комплексу (коли нам все ж вдалося вламати Ольгу завезти туристів після нічного переїзду) і та нам відповіла, що ми можемо спокійно знаходитися на Терміналі А до 12 години (була 11ранку). Всі туристи телефонували в турфірми, турфірми були в шоці зі ставлення і "бомбили Аккорд-тур" повідомленнями, але сенсу 0.

Так-от, попереджуйте надалі про такі недоліки туристів, бо ми викликали поліцію у Львові по факту шахрайства. Ольга дуже швидко втекла. Планувала поїхати ще в Дрезден. Але більш Аккордом не їздитиму.

Номінації відгука "Я в шоці!"

2
Реклама
Відгуки про інші тури