Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож Европою

"Спочатку була мрія....яку втілила в життя компанія Аккорд-тур та найкращий керівник групи Юля Богачова"

Відгук туриста Аккорд тур  Олена (Вінниця) на тур
Поїздка: 17 вересня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомі ліхтарики: Амстердам, Брюссель, Париж + Мюнхен та Будапешт!

Хочеться поділитись враженнями від незабутньої поїздки до країн Бенілюксу, Мюнхену та Франції. Вражень та позитивних емоцій дійсно неосяжне море!!! Дякуємо нашому керівнику Юлії Богачовій, яка так легко і невимушено організувала нашу групу і зробила її єдиним цілим. Лише завдяки її зібраності та чітким вказівкам усі завжди вчасно збирались біля автобусу, не спізнюючись ні на хвилинку. Ми разом без зайвих заперечень обирали екскурсії, які закарбувались у пам'яті на завжди. Ще раз дякуємо Вам особисто за найвищий пілотаж!!! Ви зробили цей тур незабутнім та розфарбували здавалось би нудні переїзди автобусом у кольорові фарби виру емоцій. Влучно підібрана відеотека зробила переїзди просто непомітними!

Пропоную розширити пошук турів за запитом "керівник групи", бо я впевнена, що багато хто готовий неодноразово подорожувати під Вашою, Юля, егідою:)

Ще хотілось би відмітити, що нам дуже повезло з групою. На стільки різні люди та вікові категорії, але всі діяли як одна команда, ніхто не скиглив і не нудьгував! Головне - ставитись до будь-якої ситуації з позитивом!

Номінації відгука "Незабутня подорож Европою"

0
Реклама
Відгуки про інші тури