Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Враження про Європу і Аккорд ТУР

"Перші "позитивні" враження ми отримали ще навіть не сівши в автобус на терміналі А...."

Відгук туриста Аккорд тур Жанна (Луцьк) на тур
Поїздка: 16 вересня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В Привабливому Парижі + Мюнхен та Діснейленд!!!

З хорошого - нові, цікаві місця, гарна архітектура, чудові місцеві гіди. І все.

Наша пригоди розпочалися ще на терміналі А, коли замість обіцяного комфортного "Неоплана", нам поставили на рейс дерев'яну Сетру (марка автобуса). і це при тому, що тур на 6 днів, 2 нічні переїзди! Автобус був на 45 чоловік, а туристів їхало 24 чол. Нашу групу - 10 чол, розмістили в кінці автобусу. Коли ми попросили пересадити нас ближче - отримали чудову відповідь - місця платні - 13 євро!!!

Окремо хотіли б відмітити керівника групи - Крістіну, яка на початках спілкувала м'яко кажучи, не дуже приязно - тон розмови був зверхнім, на запитання відповідала "гарикаючи". Більш приязною вона стала лише після гучної сварки в перший же день подорожі, щодо відношення до подорожуючих. Як виявилося згодом, її поставили на тур, не давши відпочити від попереднього.

Інформаційна підтримка по відвідуваних містах: нам роздали карти, сказали де і в скільки ми маємо зустрітися і все. Решту шукайте саменькі. Якщо хочете більше інфо - купуйте екскурсію).

Готелі: Берлін і Дрезден - класні комфортні готелі, з привітним персоналом, чистими номерами і чудовими сніданками.

Париж ЖАХ - завезли нас за місто, поселили в номер 2*2 м, навіть немає де розвернутися, душова кабіна 1*1 м, гарячої води немає (потрібно було спускати 30 хв) на сніданок розмістили в якомусь підсобному приміщенні, дали позавчорашній круасан, з маргарином, протухлу яєшню. Сік був смачним)

В цілому, за 6 днів подорожі в екстримальних умовах, ми навчилися всією чесною компанією, за 10 хв сходити у вбиральню, перекусити, випити кави, переодягнутися. І тепер нам не страшні ніякі труднощі))))

Окреме дякую водіям - хлопці справжні професіонали).

Резюме: тур рекомендую - емоцій буде купа, але вимагайте комфортабельний автобус і відпочившого гіда). І хороший готель в Парижі)))

Номінації відгука "Враження про Європу і Аккорд ТУР"

0
Реклама
Відгуки про інші тури