Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша поїздка за кордон:)

"Декілька порад для тих, хто їду в тур вперше)"

Відгук туриста Аккорд тур Іоанка (Володимир-Волинський) на тур
Поїздка: 22 серпня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим! Все тільки починається… Флоренція + Венеція

Вибирала цей тур саме через Венецію, бо чула про міф що через 50 років вона зникне під водою (хоча тепер впевнена, що це так швидко не станеться:).

Переживала, як буду почувати себе з нічними переїздами, але насправді це не важко, як про говорили друзі. Головне взяти з собою зручну подушку та якесь одіяло, і проблема вирішена.

Так як це моя перша поїздка за кордон, то готувалась до неї саме з відгуків, тому спробую детально розповісти що нас чекало в подорожі.

Отож, перший день - Будапешт. На кордоні ми стояли не довго, тому пощастило потрапити у вечірню Буду. Деякі з групи пішли на екскурсію корабликом, а інші мали змогу гуляти по місту, яке неймовірне саме коли стемніє.

Готель як на мене найкращий саме в Угорщині, особливо найбільший вибір сніданків, але це не найголовніше. Наступного дня ми гуляли по місту. Раджу піднятись на гору Гелерт, побачити Рибацький бастіон та піти на остів Обуду (на початку кожної години є музичне шоу, яке триває близько 15 хвилин). Решту вам розкажуть на оглядовій екскурсії.

Далі - Флоренція. Обов'язково спробуйте морозиво! А ще зайдіть у собор Санта Марію дель Фйоре (хоч там і велика черга, але вона швидко проходить). В цей день є можливість поїхати в Пізу. Ми не їздили, бо це забирає багато часу, і після нічного переїзду не було багато сил.

Рим. Після Флоренції, ми просто намагались знайти безлюдні вулички у вільний час, що нам вдавалось. Адже всі визначні місця ми проходили на оглядовій екскурсії. Єдине про ще жалію, це те що не потрапила у Собор святого Петра (там теж велика черга, яка швидко проходить, але ми дізнались про це, коли вже повертались) і Сікстинську капелу, але буде стимул поїхати туди ще раз. А ще тут смачна паста.

І останнє наше місто - Венеція. Як тільки ми приїхали, вражень було багато, але суттєво відчувалась висока температура (через вологу). На щастя, за годинку ми звикли. Ми взяли екскурсію на гондолі. Хоч це і єдина екскурсія, яку ми брали, але точно не шкодуємо про це. У Венеції жодна вулиця немає назви, тому карта вам не допоможе. Ми просто гуляли вулицями (звісно не туристичними, де було мінімум людей) і питали дорогу в місцевих жителів. Орієнтуватись не важко. Варто піднятись на торговий центр біля Гранд каналу і найстарішого мосту.

Загалом дуже пощастило з погодою, адже не було сильної жари чи дощу. У містах Італії на ексурсії нам давали радіостанції з наушниками (щоб чути екскурсовода) це по 2 євро, + готельний збір в готелях Італії та громадський транспорт (метро, електричка та катер) це до 50 євро. Я про це не знала, тому пишу тут.

І як кажуть, головне що потрібно взяти, це гарний настрій!

Гарної вам подороі!!!:)

Номінації відгука "Моя перша поїздка за кордон:)"

0
Реклама
Відгуки про інші тури