Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Європа чудова, але тільки НЕ З АККОРД-ТУРОМ

"Відсутність організації, систематичні запізнення, поломані автобуси, НАЯВНІСТЬ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ, скорочені екскурсії та витрачені нерви -все це послуги, які надає Аккорд-тур!"

Відгук туриста Аккорд тур Вікторія (Чернівці) на тур
Поїздка: 23 серпня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Я, разом з чоловіком, замовили тур на 15.08.2017 р. «Літня відпустка під іспанськими вітрилами» оплативши заздалегідь завдаток. Однак нам передзвонили і повідомили, що автобус не набрався на 15.08.2017р. і що даний тур перенесли на 23.08.2017р., на що ми погодилися, хоча і замовляли на 15.08.2017р. Нажаль, на той час, ми ще не знали, що це тільки перший мінус з який нам доведеться зіштовхнутись.

Приїхавши на термінал А, наш автобус згідно з програмою, повинен був виїхати о 9.30 год., однак і тут ми знову зіштовхуємось з проблемою, ми виїжджаємо о 10.30 год. з терміналу А, запізнюючись на 1 год. Нам це пояснили тим, що чомусь саме наш автобус повинен був зустріти туристів з поїздів, серед яких були і туристи з нашого туру, однак пізніше поспілкувавшись з людьми, виявилось, що це не правда. Але і це ще далеко не кінець!

Ми з чоловіком обирали тур таким чином, щоб були відсутні нічні переїзди, саме тому наш вибір зупинився на даному турі, оскільки в програмі виділено ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ і ціна, відповідно, дорожча, ніж якби замовляти з нічними переїздами. Ні я, ні чоловік, не можемо спати в автобусі, тим паче коли місця є сидячими та не розкладаються! Однак весь час поселення в готелі відбувалося, в середньому, о 2 – 3 год. ночі (найшвидше о 1год. ночі і це було всього один раз), останнього ж дня повертаючись на Україну ми в автобусі провели весь час, о 12 год. ранку виїхали, а до Стрия прибули о 9.48 год. ранку.

Крім цього, чому весь тур ми повинні вислуховувати суперечки та непорозуміння між водіями та керівником групи??? Ми за це гроші не платили! Не знання дороги, зламаний навігатор, не всі справні сидіння, не працюючий телевізор – це все провина Аккорд - туру, оскільки саме вони несуть відповідальність за справність автобуса, а також за працівників, які є їх представниками у турі.

Також варто відзначити постійні запізнення автобуса, через те ж не знання дороги і те, скільки часу за весь тур ми загалом прочекали на дорогах під час різних екскурсій.

Ще одна неприємна ситуація, з якою нам довелося зіштовхнутися, це те, що у Словенії нас зупинила поліція, і одразу через 1 хв. зупиняє поліція в Італії. У Словенії ми простояли 1 год. 30 хв., і у Італії ще 1 годину. Чому ці всі питання, необхідні документ Акорд-тур не підготував? За цей час ми могли побувати на екскурсіях, які за часом нам вкоротили, тому що ми як завжди запізнювались.

Окрема ситуація, яка виникла та обурила всіх, це те що на 9-ий день туру ми ледь доїхали до готелю 120 км ми їхали 3 год. через несправний автобус, а на 10-ий день взагалі опинилися посеред дороги в грозу!!! Коли ми запитували керуючої групи чи доводила вона до відома, що автобус несправний ще на 9-ий день вона відповіла, що так, але Аккорд не дав жодної відповіді, проігнорувавши її та водіїв, які теж повідомляли, що з автобусом щось не так. Нас на дорозі у грозу тримали від 5год. 30 хв. до 6 годин, автобус протікає, люди під парасолями в автобусі сидять і все що ми чули на наші запитання: “Коли ми виїдемо? Коли по нас приїдуть? ” Це одне – НЕ ЗНАЮ!!! Тільки завдяки тому, що наші туристи викликали поліцію нас і забрали з тієї дороги, а керівник побачивши поліцію, запитала хто її викликав і щоб той, хто це зробив йшов і вирішував всю ситуацію!!! Тобто відпочинок, якого ми так чекали і уявляли, далеко не виправдив наших сподівань!!!!

Номінації відгука "Європа чудова, але тільки НЕ З АККОРД-ТУРОМ"

3
Реклама
Відгуки про інші тури