Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Людину роблять щасливою три речі: любов, цікава робота і можливість подорожувати (І. Бунін)

"Все пройшло просто супер! ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ керівнику групи - ОЛЕКСАНДРІ СЕЧІНІЙ, яка організувала поїздку на всі 100 %. Все було продумано до найменших деталей, розписано по хвилинах!!! "

Отзыв туриста Аккорд тур Carrot (Ровно) на тур
Поездка: 24 августа 2017
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Осень 2017
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Венгерский секрет!  Будапешт, Вена и Краков

Олександра Сечіна інформувала всіх про те, де можна відпочити, як туди доїхати, де можна бюджетно пообідати, де можна обміняти валюту без комісії. Керівник прислуховується до думок туристів, враховує їхні бажання. ОЛЕКСАНДРО, ДЯКУЮ ВАМ ЗА ВАШУ ОРГАНІЗОВАНІСТЬ, ЛЮДЯНІСТЬ І ПРОФЕСІОНАЛІЗМ!!!

Будапешт - це прекрасне місто, в яке я закохалась раз і назавжди.... кораблики по річці Дунай, величні мости, прекрасні споруди, терпке вино, смачний гуляш, термальні води....... багато тепла і чуйні люди. Всім рекомендую відвідати океанарій та термальні води Сечені, незабутні враження)))

Відень - це одне з найкомфортніших міст для життя, це ціла імперія: розкішні замки, парки, палаци, площі, карети.... запахи троянд та кави.... химерні будиночки Хундертвассера... смачний віденський яблучний штрудель... і собор святого Стефана з неймовірною енергетикою...

... побачивши і відчувши все це хочеться любити, творити добро і, звичайно ж, повертатись сюди знову і знову!!!!!!

Номинации отзыва "Людину роблять щасливою три речі: любов, цікава робота і можливість подорожувати (І. Бунін)"

0
Реклама
Отзывы о других турах