Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Є Мрії будуть і Мандри!!!!

"Подорожі допомогають зрозуміти красу простору і безцінність часу.Раджу всім відпочинок у горах,бо це неймовірне місце енергії,сили,краси, натхнення,драйву і простото чудового настрою з кожним вдохом карпатського повітря!!! "

Відгук туриста Аккорд тур Olga (Дніпро) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 09 серпня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закарпаття рецепт бадьорості... СПА & Релакс

Всім привіт!!! Хочу поділитися незабутніми емоціями та враженнями, які залишив по собі СПА&Релакс тур по Закарпатті. Це не перший мій відпочинок з Аккорд-Туром і як завжди це були вражаючі і незабутні миті. Хоча був і один не зовсім приємний момент моєї подорожі, а саме, наш автобус, яким ми подорожували на протязі всього туру - він був просто не придатний до перевезення людей по гірським дорогам на далекі відстані, але це не змогло зіпсувати настрій, бо ж навколо така краса, та й наш водій намагався зробити все можливе, щоб ми відчували себе комфортніше.

Відпочинок в Закарпатті це те, про що я мріяла весь рік. Обрала саме цей тур "Закарпаття-рецепт бадьорості... СПА&Релакс" тому що давно хотіла відвідати термальні води Косино та Лумшори, такий бонус, як "Країна під назвою Тустань" взагалі облегшив мій вибір. Це був дійсно насичений тур з нотками релаксу. Дуже сподобались Лумшори та купання в чанах, там я вперше купалась у потоках гірської річки - враження незабутні!!!

В цілому я залишилась дуже задоволена цим туром і в цьому є велика заслуга нашого керівника групи - Іллі Симоненко, завжди приємно мати справу з цікавою та розумною людиною, йому окреме велике ДЯКУЮ!!!

Кажуть, що Літо то є маленьке життя, а для мене подорожі у Карпати з Аккорд-Туром завжди-"маленьке життя", яке надає наснаги, нових друзів, досвід і можливість знайти себе та відчути і побачити всю красу моєї неньки України!!!

Номінації відгука "Є Мрії будуть і Мандри!!!!"

19

Інші відгуки Olga

Календарь 13.08.2018 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 9
Реклама
Відгуки про інші тури