Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудові емоції від здійснення мрій!

"Чудово підібраний тур, який залишив масу емоцій, але було кілька неприємних обставин, які проте не зіпсували враження"

Відгук туриста Аккорд тур Маргарита Гретхен (КИЇВ) на тур
Поїздка: 11 серпня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!

Одразу хочу зазначити що відгук в цілому позитивний, хоч і розпочнеться з неприємних моментів - а саме-запізнення автобуса на понад годину (власне, все що було неприємним і пов'язано тільки з автобусом). Виїзд і без того був доволі пізній - о 9.30, проте із запізненням ми виїхали близько 11 години. Автобус був доволі хороший, але і мені і чоловіку з високим зростом не вистачало місця для ніг. Врятувало ситуацію тільки те, що автобус був великий, а група - ні, тому всі мали можливість сісти по одному і так більш-менш зручно влаштуватися. На останній зупинці перед перетином кордону автобус поїхав на заправку і ми знову його чекали понад годину. Через це в Єгер приїхали аж о 10 вечора, (в дорозі зі Львова провели 14 годин!!) через що екскурсія була нічна (дякуємо екскурсоводу пані Наталії за емоції і захоплення містом, яке вона передає туристам), а дегустації вин не було взагалі.

Готель, у який нас поселили, "Будапешт" - дуже схожий на "Салют" у Києві. Доволі старенький, але охайний і чистий. У матрацах на ліжках дуже відчувалися пружини, але поверталися в готель щодня ми настільки втомленими, що вже цього не помічали))

Другий день і екскурсії Будапештом були неперевершеними! Екскурсоводи Олена і Анатолій - справжні майстри своєї справи. Без них за один день ми нізащо б стільки не побачили і не дізналися! А нічна екскурсія на пароплаві з безлімітним шампанським стала неперевершеним завершенням насиченого дня.

Поїздка у Відень також викликала тільки захоплення - багато побачили, почули і скуштували) Екскурсовод Олена розказала багато і фактів, і легенд про місто.

Третього дня відвідали купальні у Мішкольц-Тапольце і дегустацію вин у Токаї. Враження дуже приємні!

Дорога додому знову була довгою, і вже після Стрия автобус геть почав ламатися, їхали повільно і з зупинками. Через це ледь не запізнилися на поїзд (орієновний час прибуття вказували як 23.00, натомість в термінал А ми приїхал в 12.30 ночі, а поїзд був о першій ночі...) Врятувала ситуацію Олександра, яка нас супроводжувала, завчасно викликавши таксі, яке за 10 хв нас домчало до вокзалу. Ось так подорож.

Величезна вдячність Олександрі з чудову організацію, цікаві розповіді та поради. Навіть у кризових ситуаціях вона не втрачала настрою і привітності.

Номінації відгука "Чудові емоції від здійснення мрій!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури