Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наші мрії здійснилися!

"Чудова подорож!"

Відгук туриста Аккорд тур Cutie (Чернігів) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 26 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Давно мріяла відвідати Іспанію, а точніше її столицю Барселону. Їхала в Барселону, щоб помилуватися архітектурними шедеврами Антоніо Гауді. Подорожувала з молодшим братом, у якого теж була мрія потрапити на стадіон футбольного клубу Барселона. Тур «Посмішка Кармен» якраз давало таку можливість. У Барселоні ми провели в цілому один день.

Приїзд близько 15 годин, оглядова екскурсія до 17-45, вільний час. Виїзд на другий день о 15-00.

Ми вирішили самостійно продовжити знайомство з прекрасною Барселоною. Пройшовши зовсім не велику відстань від висадки з автобуса відразу ж побачили один із знаменитих пряникових будиночків Гауді, будинок Бальо (кат. Casa Batlló). Знайомство відбулося!

Далі ми йшли по одній з головних вулиць міста Пасео де Граса (кат. Passeig de Gràcia). Тут розташовано багато цікавих будівель. Одне з них будинок Міла (кат. Casa Milà). Архітектором його, як неважко здогадатися, також став Гауді. Будівля знамените не тільки своїм незвичайним зовнішнім виглядом, але і технічної складової: в кожному приміщенні є вікно, що дозволяє будинку повністю обходитися без джерел електричного світла.

Храм Святого Сімейства (кат. Temple Expiatori de la Sagrada Família), трохи заблукали, але знайшли. Всередину ми, на жаль не потрапили. Черги туди були величезними. Але встигли вдосталь насолодитися видами зовні. Хочеться відразу відзначити, що храм Святого Сімейства з різних сторін виглядає дуже по-різному. Грандіозна споруда! Воно обліплено висотними кранами, які повільно продовжують його добудовувати. По обидва боки собору розташовані затишні сквери з пальмами. Через їх листя Храм Святого Сімейства виглядає ще вигідніше.

Далі ми прогулялися по чудовому Готичному кварталу. Тут безліч переплетених вуличок, яскравих будинків, кафе, яскравих вивісок. На багатьох балконах і вікнах можна побачити горщики з квітами і зеленню. Дуже приємний для прогулянки район. А ще в місті багато фонтанчиків з питною водою. Бачили, як туристи і місцеві набирають воду в пляшки. Тож не дивно, адже днем дуже жарко. Закінчили день прогулянкою по Барселоні. Вечірня Барселона також прекрасна.

Наступний день був присвячений відвіданню музею і стадіону футбольного клубу Барселона, але про це у відгуку брата.

Наші мрії здійснилися! Хочу побажати всім, щоб мрії збувалися! Вдалих подорожей!

Номінації відгука "Наші мрії здійснилися! "

6
Реклама
Відгуки про інші тури