Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії повинні збуватися...

"Лазуровий берег чекає..."

Відгук туриста Аккорд тур SkyOl (Ніжин) на тур
Поїздка: 22 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мотиви лазурних нот: Ніцца, озеро Гарда і Венеція!

Подорожували з «Аккорд – туром» декілька років підряд, без нарікань, з бездоганною організацією турів. Цього літа сталося не так, як мріялося. Ще у червні, за півтора місяця до початку туру без нічних переїздів «Чао, Італія! Флоренція та Рим!» на 22 липня, оплатили тур та отримали підтвердження. Але за три дні (!!!) до його початку нас сповістили про його скасування без пояснення причин. Натомість на цю ж дату (адже квитки до Львова і назад були вже придбані заздалегідь) запропонували як альтернативу «Мотиви лазурних нот і Прованс: Ніцца та Адріатичне узбережжя!». Вибір без вибору, незважаючи на два нічних переїзди. Погодилися. Міста, місця, краєвиди, природа дійсно неперевершені! Мюнхен, Канни, Ніцца, Монако, Сірміоне та озеро Гарда, Верона, Венеція за визначенням варті захоплення, краса, натхнення й задоволення. Все було б добре, окрім одного прикрого нюансу, який був пролонгований протягом усього туру – абсолютна непідготовленість до міжнародних подорожей водіїв. Я б не змогла повірити, якби хтось таке розповідав…але довелося це побачити на власні очі. Виникає резонне запитання до компанії «Аккорд - тур»: як можна направляти у такий складний рейс людей, які не знаючи маршруту, не володіють елементарними технічними вміннями, як то користування навігаторами, вказівниками та умовними позначками на автобанах, користування автоматами з оплати доріг, поповнення плати за дороги, так званих «боксиків»??? Варто відмітити відсутність і психоемоційної їх підготовленості, розуміння специфіки туристичних поїздок, байдужість і повна відчуженість від туристів. Як результат, хронічні відставання від графіку, невиправдані перенавантаження в дорозі, скасування деяких запланованих екскурсій, корки в пунктах оплати на автобанах (імідж транспорту з номерами нашої країни). Варто подякувати деяким туристам – волонтерам, молодим хлопцям, які зголосилися надавати допомогу водіям (орієнтація за навігаторами, розрахунок своїми картками тощо).

Але найголовніше – це безпека усіх, хто перебуває в автобусі. У результаті своєї комплексної некомпетентності водії, на жаль, накопили колосальну психофізіологічну стресову напругу протягом досить складної для них, як виявилося, подорожі. Уникнути біди на зворотному шляху на серпантинах уже рідних Карпат (переїзд від Чопу до Львова) допомогла пильність туристів – лікарів, які вчасно помітили, що водію за кермом стало зле.

Компанія «Аккорд» мусить проаналізувати цей тур з метою недопущення в подальшому таких серйозних організаційних недоліків.

Номінації відгука "Мрії повинні збуватися..."

4
Реклама
Відгуки про інші тури