Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій казковий відпочинок

"Давно мріяв поїхати в Прагу. З безвізом це стало ще більш реальним. І невагаючись я в честь свого дня народження замовив тур "Празька цукерочка" у місцевого туроператора."

Відгук туриста Аккорд тур Ukrman (Коростень) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 08 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празька цукерочка Прага, Карлові Вари, Замок Штейнберг +Дрезден

За кордоном мав бути вперше. Тому до виботу компанії туроператора підійшов відповідально. Вибрав Аккорд-тур тому що багато позитивних відгуків в інтернеті було.

Так ось, приїхав вранці 8 липня у Львів, і мене чекала приємна несподіванка у вигляді безкоштовної ескурсії по Львову. Було дуже приємно знову пройтися вуличками і видатники місцями цього прекрасного міста. О 16 ми виїхали зі Львова. Кілька слів про автобус: для нічних переїздів він зовсім не пристосований, спати в ньому майже неможливо як на мене. В автобусі демонструвалися кілька фільмів і документалок під час поїздок, непоганих загалом, але всі російською (

Кордон пройшли важко через дуже велику чергу. Перші враження про польських прикордонників негативне (Із за цього ми не встигли на ескурсію по Кракову бо було вже за північ. 9 липня зранку ми були вже в Празі. Кілька слів про готель Globus в який нас поселили: немає холодильника, немає праски, немає шампуня в номері, платний wi-fi. Із позитивного тільки шикарні сніданки. Далі буду описувати коротенькі враження про кожну ескурсію на якій був.

Знайомство з Прагою - Перші мої враження від цього міста настільки сильні що їх важко описати словами, неймовірно казкове місто. В Прагу можна закохатися. Карлів міст, Староміська площа, Астрономічний годинник, Влтава, палаци, вузенькі мальовничі вулички, загалом фантастична архітектура куди не глянь - це все Прага місто в яке хочеться повернутися ще раз і ще раз.

Прогулянка на кораблику по Влтаві - Гарний шведський стіл, смачне пиво, гарна музика, цікаві розповіді про Прагу. Сидячи на верхній палубі і п'ючи потихеньку смачне чеське писо ми милувалися неймовірною красою по берегах Влтави, пропливши під мостами Праги, Карловим Мостом по вузеньких каналах Праги ще більше закохуєшся в це місто.

Градчани - Місто і місті. Резиденція королів. Величний королівський палац, Празький Град, Собор Святого Віта, всю цю неймовірну велич і красу важко описати словами. З висоти Градчан також відкривається неймовірний вид на Прагу.

Карлові Вари - місто курорт названий в честь імператора Карла IV засноване ще в 14 столітті. Карловарські мінеральні джерела мають лікувалькі властивості і в цьому в свій час пересвідчилося дуже багато знаменитих людей. Вода піднімається з-під землі, з 2 км. Прогулялися цими романтичними і прекрасними місцями, спробували водичку із гарячих джерел, скуштували карловарські вафлі і Бехеровку (там же можна їх і придбати) і послухали історії і легенди цього міста. Місто настільки мальовниче що хочеться там жити)

Вечеря у середньовічній корчмі - Всередині корчми справжнє середньовіччя, а освітлення свічками, химерні прикраси звисаючі з стелі, дерев'яні грубі столи все це створює надзвичайну атмосферу. Жива музика на барабанах і волинці, гарні дівчата які танцюють з вогнем, пірати, печене вепрево коліно з пивом - враження незабутні від всього цього!

Легенди стародавнього міста - Надвечір у супроводі ескурсовода у вбранні відьмочки ми пройшлися таємничими і химерними вуличками Праги і послухали безліч легенд і історій. Атмосферно і дуже цікаво!

Дрезден - місто яке в 1945 році на 90% було зруйноване. Майже вся велич і краса цього міста що ми побачили була відбудована, відреставрована. І це справді вражає бо майже неможливо відрізнити відбудову і реставрацію від оригіналів. Дрезден це також місто культури. У місті розмішені всесвітньо відомі зібрання предметів мистецтва (за те щоб побачити їх правда доведеться заплатити, але це того варте якщо ви любите мистецтво). Картинна галерея і Палац-резиденція вразили дуже сильно.

Чарівність Ельби - Поїхати в Дрезден варто було тільки щоб побачити ось це - Бастай. Безліч піщаних скель які були сформовані більше ніж мільйон років тому висотою кілька сотень метрів. І з цієї висоти пейзажі гострих піків скель, лісів у тумані, Ельбу яка як змія тече внизу, маленькі як мурашник села захоплюють подих. Мені Бастай надав Гранд-Каньйон в США.

Величний Відень - Колишня столиця Австрійсько-угорської імперії вражає своєю величчю і розкішшю: безліч розкішних палаців Габсбургів, величні площі, мальовничі вулички і сквери, місто мені видалося надзвичайно компактним і дуже зручним. Після Праги це друге місто в яке можна закохатися) На свої очі побачив неймовірну красу Віденського оперного театру, побував у Соборі Святого Штефана, познайомився з австрійською кухнею і випив віденської кави. Місто в яке хочеться повернутися ще раз і ще раз!

Загалом враження від туру позитивні! Емоції настільки сильні від побаченого що їх важко описати словами) Гіди і керівник групи були досить професійними і цікавими. Нажаль зірвалась прогулянка на кораблику по нічному Будапешті бо перенесли регату і перекрили Дунай, але їхали ми все таки через нічний Будапешт і навіть зупинялися на 20 хвилин. Краса цього міста на Дунаї вночі неймовірна! Поверталися до речі через Чоп і перетнули кордон дуже швидно що сподобалося. Затримок як на польському кордоні не було.

Це все) Сподіваюсь мій відгук комусь сподобається і допоможе. Гарних подорожей всім!

Номінації відгука "Мій казковий відпочинок"

1
Реклама
Відгуки про інші тури