Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Зіпсований відпочинок

"Найбільші сподівання не виправдали себе"

Відгук туриста Аккорд тур Natalya (Ужгород) на тур
Поїздка: 24 червня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Курортний Роман Відпочинок на морі Іспанії Швейцарія + Іспанія + Франція

Подорожую з Акордом не вперше. Завжди беру максимальний пакет екскурсій. За пів року до омріяного відпочинку обрала тур "Серенада південного сонця", оплатила завдаток. За місяць до від'їзду мені повідомили, що на тур не назбиралося охочих і потрібно обрати інший із запропонованих. Погодилася на "Курортний роман". Відношуся до тих туристів, які не звертають уваги на невеликі нюанси, але цього разу відпочинок був зіпсований.

Водії не вміли користуватися навігатором, блукали. Увесь час нервували, не встидаючись у висловлюваннях. Рада, що жива-здорова доїхала.

Керівник групи на будь-який коментар реагувала, як на особисту образу.

Дорога дуже далека, кілометраж загальний складає більше 5 000 км. Це означає, що 4 дні подорожі - це дорога. Зупинки раз на 3 години на 15 хв. Із них 10 - черга до туалету. 5 хв на попити каву чи зв'язатися з рідними по інтернету - мало. Враховуючи те, що їхати увесь день.

Деякі, із прописаних в програмі екскурсій, апріорі не могли відбутися. Так, наприклад, Будапешт ми не побачили ні по дорозі туди, ні назад. Поїздка у Венецію теж зірвалася. Декотрі подорожуючі взяли квитки на поїзд на першу годину ночі, не дивлячись на те, що орієнтовний час прибуття задекларований - 12 година ночі. Ніхто не врахував, що це далека дорога і кордон - велика ймовірність запізнення. Тому керівник спішила, щоб ніхто не запізнився на поїзда.

Нам міняли готелі. Ті, в яких зупинялися (серед ночі), в більшості своїй дуже дешеві. В декотрих був один на всіх ліфт. В одному - нехватало рушників і подушок.

Ну і головне моє розчарування - підселення третьою в номер. Дарую, якби це тільки в транзитних готелях. Але на курорті, де ми були 7 ночей - це перебор. Оскільки мене підселили до двох дівчат, що подорожували разом, я завжди була на додатковому ліжку. В деяких готелях місця для троїх з чемоданами катастрофічно не хватало. Троє дівчат - відповідно черга в туалет, ванну, до фена і до дзеркала. В Ллорет да Мар моє ліжко стояло навпроти коридору і кондиціонеру в лице. Не було ні своєї тумби, ні лампи біля ліжка. Подушку вперти теж не було в що, враховуючи те, що над головою двері на балкон. Телевізор стояв боком.

На наші претензії по заселенню керівник не могла нічого зробити (за її словами) поки не зателефонують з офісу. До кінця відпочинку питання так і не вирішилося.

Можу ще дуже довго возмущатися. Але не буду. Скажу тільки, що моїх грошей, як клієнта, Акорд більше не побачить.

І накінець про головне: Іспанія це та країна, в якій однозначно варто побувати. Там залишилось моє серце.

Номінації відгука "Зіпсований відпочинок"

1
Реклама
Відгуки про інші тури