Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур "Апельсиновий рай"

"Тур "Апельсиновий рай""

Відгук туриста Аккорд тур Nazarii (Калуш) на тур
Поїздка: 24 червня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Апельсиновий рай відпочинок на морі Іспанії та Франції + Швейцарія!!!

Хочу написати відгук про тур "Апельсиновий рай", який відбувся з 24.06.2017 по 02.07.2017. Можливо це допоможе компанії і іншим суміжним службам більше приділяти увагу якості послуг, які вони надають туристам.

Почну з негативного. Проблеми почалися ще з Терміналу-А, де нам було сказано, що наш автобус поламався і до Польського кордону нас довезе автобус з іншою групою, а там нас буде вже чекати автобус, який повезе нас далі по туру. Перетнувши кордон, наша група вийшла на заправці і ми очікували наш автобус приблизно дві години. Сам автобус виявився хорошим, комфортабельним, за виключенням маленьких нюансів, які швидко

прибрали. Не буду далі розписувати детально всі подальші проблеми з транспортом, бо вони були вже наслідком початкових. Головний мінус, що ми втратили дуже багато часу з пересіданнями на інші автобуси і це повпливало на те, що ми не встигли по часу відвідати ряд екскурсій, наприклад Монако, куди більшість групи хотіла поїхати. Тому я раджу компанії "Аккорд-тур" більше контролювати якість автобусів і іх справність, бо

якість автобуса це дуже важливо, особливо в автобусному турі на далеку відстань.

Тепер до позитивного. Тур виявився просто фантастичним і казковим. Особливо вразила природа гірської Швейцарії та Баварії, маленькі будиночки на воді в Нюрнбергу і Бамбергу, архітектурні творіння Гауді в Барселоні. Враження залишаться на все життя!

На рахунок керівника групи - Ковбасюка Олександра. Особисто я його роботою як керівника групи повністю задоволений. В ситуації з транспортом, яка склалася, він вирішував всі проблеми і питання по мірі їх поступлення так швидко, як тільки міг. Людина старається, виконує свою роботу. Ті негативні відгуки, які пишуть в інтернеті про нього, це пишуть люди, які не розуміють, що в даних питаннях він нічого не вирішує. На мою думку, в нашому випадку він врятував тур від повного провалу, коли люди вже почали переживати чи тур взагалі відбудеться. Надіюся, що компанія йому віддячить за роботу, як морально так і матеріально.

Номінації відгука "Тур "Апельсиновий рай""

1
Реклама
Відгуки про інші тури