Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Цю Посмішку я запам'ятаю назавжди! Путівник по маршруту.

"У відгуку я поділилюся власним досвідом, в надії, що комусь він стане у нагоді. На жаль, цей відгук не передасть вам той океан вражень, емоцій і позитиву, які я отримала. Кожен повинен пережити це сам! Сподобався відгук - тисніть "Проголосувати""

Відгук туриста Аккорд тур Зоряна (Біла Церква) на тур
Поїздка: 23 червня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Що хочу сказати про тур Посмішка Кармен загалом - це нереальний калейдоскоп вражень та емоцій! Цей маршрут дає змогу побувати в містах-мріях, покупатися в морі, побачити пам’ятки архітектури світового рівня,.. Я ні секунди не шкодую, що обрала саме Посмішку Кармен! Але! Хто хоче відпочити фізично - вам не сюди. Тур важкий, з нічними та довгими денними переїздами (що не дивно, адже загальний маршрут більше 5000 км!). Хоча, як на мене, він того вартий.

Далі - детально по маршруту.

Кордон пересікли без проблем і направилися в Егер. В цьому містечку можна погуляти самостійно, а можна придбати факультативну «Дегустацію вин та гуляша». Я від факультативу відмовилася. (Забігаючи на перед, скажу, що за всю подорож взяла лише одну платну екскурсію). Містечко невелике, але годину-дві часу провести є де: фонтан, невеликий парк, фотозона з надписом Eger, сувенірні магазинчики і купа ресторанів. Вартість гуляшу від 2,5 євро (самі вирішуйте, чи варта дегустація тих коштів, що за неї просять).

Важливо! Угорщина, хоч і є учасником Євросоюзу, але валюту має власну. Приблизний курс на даний момент складає: 1 грн = 10 флоринтів або 1 євро = 300 флоринтів. Точки обміну зустрічаються досить часто, тож зробити обмін не буде проблемою. А в деяких місцях у Вас можуть прийняти розрахунок і в євро.

Після Егеру переїзд у Будапешт. Місто надзвичайне! Воно зачаровує. Особисто я можу сказати, що Будапешт назавжди забрав собі частинку мого серця. Часу для нього виділено небагато, але його вистачає на перше знайомство і розуміння, що сюди потрібно повернутися на 3-4 дні.

В програмі був факультатив «Ажурні прикраси Будапешту» за 26 євро. Це - катання по річці Дунай на кораблику. Заняття ввечері дійсно цікаве. Будапешт у світлі підсвіток невимовно чарівний! Але, якщо ви прогуляєтеся по набережній, то зможете записатися на таку прогулянку за 10 євро.

Ніч провели в готелі Будапешту. Вранці, після сніданку, виїхали в Любляну. Шлях по Словенії приніс багато задоволення, адже дорога прокладена в Альпах. Краєвиди дуже гарні!

Любляна дуже сподобалася. Місто невелике, компактне і дуже затишне. Екскурсовод Оксана провела цікаву екскурсію містом: розказала про всі пам’ятки, різні легенди і цікаві історії, та з задоволенням відповідала на будь-які питання щодо Словенії. Далі можна було провести вільний час в Любляні, або вирушити на факультативну екскурсію «Чарівне гірське озеро Блед» за 38 євро. Особисто я раджу скористатися цим факультативом. Там казково гарно! На високій кручі старовинний замок; у її підніжжя смарагдове озеро з кришталево чистою водою; серед озера невеликий острів з храмом.

Далі вечірній переїзд на територію Італії та ночівля в готелі. Мілан мені сподобався. Він багатогранний. Місто моди та бутиків, рай для шоперів. Місто, де, серед тисяч безликих магазинів, заховані неймовірно гарні та цінні пам’ятки архітектури. А ще, тут роблять дуже смачне морозиво. Адекватна ціна 2,5 євро за дві кульки, але потрібно відійти від центру.

Увечері нас чекав нічний переїзд до Барселони. Ось тут виникли претензії до Аккорд-тур. Адже частина крісел в автобусі (серед них і моє) нормально не розкладалися, тому спати довелося в сидячому положенні. Мені здається такі несправності недопустимі в автобусах, що прямують по маршрутах з нічними переїздами!

Барселона залишила по собі суперечливі враження. Місто живе, гамірне… і унікальне! Місто, душа якого відзеркаленна в творіннях Гауді та Далі. Екскурсовод Геннадій провів нам невелику оглядову екскурсію містом. Далі були на вибір, або вільний час, або факультативи «Творіння Гауді» та «Фламенко-шоу». Ми обрали вільний час, оскільки до творінь Гауді можна добратися власним ходом на метро.

Про метро в Барселоні! Раджу заздалегідь закачати собі на телефон або роздрукувати кольорову карту метро в Барселоні. На ній будуть позначені не лише метро, але й трамваї. Але квитки для них однакові. Вартість одного квитка складає 2,15 євро, або можна придбати квиток на 10 поїздок за 9,95 євро. Я сказала саме «одного квитка» тому, що в Барселоні цікава система проїзду. Квиток, після його зчитування, дає право на 75 хвилин пересування транспортом (за цей час Ви може робити необмежену кількість пересадок (пропускаючи квиток через зчитувач, наступні поїздки зніматися не будуть). Ще один важливий плюс – кілька людей, що їдуть разом, можуть одночасно користуватися одним багаторазовим квитком.

В Барселоні ми знаходилися два дні, тому часу вистачило на все: і насолодитися творіннями Гауді, і погуляти заплутаними вуличками Готичного кварталу, і поніжитися під сонечком на пляжі. Хороший пляж біля зупинки Forum. По-перше, там менше людей. По-друге, поряд торгівельний центр з величезним Ашаном (зможете купити продуктові сувеніри за приємними цінами). Кілька людей з нашого туру покаталися на човні вздовж набережної – були задоволені. Причали катерів в районі пам’ятника Колумбу. Вартість – 8-18 євро (залежить від корабля і тривалості).

Ввечері переїзд на територію Франції і заселення в готель у Ніцці. Якщо ви готові пожертвувати кількома годинами сну заради приємних вражень, раджу після заселення взяти вина/соку/тощо і відправитися на пляж насолоджуватися нічним морем. Дорогою ви зможете оцінити дивне творіння сучасного мистецтва – скульптури чоловіків, які світяться в темну пору, і, якимось невідомим чином, символізують 7 континентів.

Зранку до вечора, або вільний час, або факультативні екскурсії. До всіх містечок, що перелічені в факультативах, можна добратися власним ходом. Наприклад, автобус до Монако (№100) їде 30 хвилин і коштує 1,5 євро в одну сторону. Ніцца відома своїм морем. Вода там неймовірна, не дарма називають Лазурним узбережжям, тому варто виділити час на пляж.

За рахунок нічного переїзду, в Венеції (а точніше на залізничній станції Падуі, з якої ходять потяги до Венеції) ми опинилися досить рано. Завдяки цьому, певний час змогли погуляти містом без натовпу. По програмі вартість переїзду від місця висадки до Сан Марко і назад (потяг+катер) становила 26 євро. Якщо ви готові пожертвувати оглядовою екскурсією, то можете суттєво зекономити. Вартість потяга – 3,4 євро в один бік. А катер можна взагалі виключити, адже до центру можна прогулятися пішки, насолоджуючись вуличками Венеції. Звісно, якщо Ви хочете відвідати Мурано та/або Бурано, то без водного транспорту ніяк (7,5 євро один проїзд).

Ввечері переїзд та ночівля в Будапешті. Друге побачення з цим дивовижним містом ще коротше за перше. Але вам цілком може вистачити часу відвідати купальні Сечені, щоб розслабитися після насиченої подорожі (близько 15 євро).

Близько опівдня виїзд до України. Всі дружно кажемо «привіт» нашим реаліям, і починаємо мріяти про наступну подорож.

Ось і все. Я поділилася власним досвідом, в надії, що комусь він стане у нагоді. Але, звісно ж, цей відгук не передасть вам той океан вражень, емоцій і позитиву, які я отримала в цій подорожі. Кожен повинен пережити це сам. Тому я лише можу побажати ГАРНОЇ ВАМ ПОДОРОЖІ!

Номінації відгука "Цю Посмішку я запам'ятаю назавжди! Путівник по маршруту."

323
Реклама
Відгуки про інші тури