Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Хотілося б поділитися враженнями про тур "6 прекрасних моментиків Прага, Відень, Краків + Будапешт і Егер" рейс 196 від 30.0517-05.06.17

"Сказати що дуже задоволені – це нічого не сказати. Можу точно сказати що програма туру «6 прекрасних моментиків» для нас просто приголомшлива."

Відгук туриста Аккорд тур Світлана (Гуляйполе) на тур
Поїздка: 30 травня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Шість чудових миттєвостей Краків, Прага, Відень + Будапешт і Егер

Усім доброго дня! Хотілося б поділитися враженнями!!!

Повернулися з туру "6 прекрасних моментиків" (рейс 196 від 30.0517-05.06.17). Сказати що дуже задоволені – це нічого не сказати. Можу точно сказати що програма туру «6 прекрасних моментиків» для нас просто приголомшлива. Все було дуже весело з самого початку. Нам попалися самі прикольні місця в автобусі, відразу за водієм. Всій групі привіт із м. Гуляйполе.

У рамках туру відвідали такі величні та прекрасні міста, як Краків, Прага, Дрезден, Відень, Будапешт, Егер. Проїхали безліччю мальовничих місць такими, як Національний парк "Бастай", покаталися на кораблику по Дунаю де нас зустрічали шампанським, посмакували національні страви та чеське пиво... У кожному місці нас супроводжували дуже цікаві екскурсоводи. Величезна всім подяка – було дуже цікаво.

Особлива подяка нашому гіду Вікторії Лазарєвій, яка супроводжувала наш тур. Це просто чудова дівчина і справжній професіонал своєї справи. Прекрасний організатор, кмітлива, весела, гарна та добра людина. Було приємно розуміти, що поруч є людина, яка за будь-яких обставин дасть добру пораду або допоможе. Вся програма туру була дуже ретельно продумана і віртуозно реалізована. Ті туристи, які хотіли побачити і почути якомога більше все це отримали з повна. Величезне спасибі Вікторії за той настрій, який ти створювала під час подорожі. Здоров’я тобі міцного, радості і щастя, благополуччя і достатку. Та й груп побільше цікавих у подальших подорожах

Усі шість днів, які ми були в дорозі було приємно спостерігати за злагодженою роботою водіїв Степана та Юрія. Справжні професіонали і просто чудові хлопці. Тож було дуже цікаво спостерігати і за Вашою роботою також. Зичимо Вам міцного здоров’я та всіляких гараздів! Хай Вам щастить!

Єдиний негативний момент, що трапився, це те, що все хороше і прекрасне рано чи пізно закінчується.

Також дякуємо персоналу «Термінала-А» за комфортні умови та теплу атмосферу прийому гостей. Для майбутніх туристів проста порада - зарезервуйте завчасно номер у «Терміналі – А» і не потрібно шукати інших готелів, якщо наприклад Ви повертаєтесь із туру пізно увечері або вночі. Вас приємно здивує високоякісний сервіс.

Висловлюємо величезну подяку компанії «Аккорд-тур» за неперевершений відпочинок та безліч приємних вражень, які залишись після туру.

З повагою Світлана та Олена!

Номінації відгука "Хотілося б поділитися враженнями про тур "6 прекрасних моментиків Прага, Відень, Краків + Будапешт і Егер" рейс 196 від 30.0517-05.06.17"

36
Реклама
Відгуки про інші тури