Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож довжиною в тисячі кілометрів!!!

"Хтось зазначив, що посміхаючись, людина притягує до себе виключно позитивні моменти і тільки добрих людей. Так і назва туру «Посмішка Кармен» зібрала разом людей, внутрішньо гармонійних, оптимістичних, з позитивним ставленням до життя. "

Відгук туриста Аккорд тур kemseez (Кам
Поїздка: 26 квітня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Ще взимку запланували поїхати в квітні місяці автобусним туром до Європи. Скільки було планів, надій, скільки обговорень турів але в одну мить, за тиждень до виїзду, нам повідомили, що вибраний нами тур відмінено і дати виїзду перенесено на кінець травня. Не можливо передати розчарування, руки опустилися, було навіть бажання відмінити свою поїздку. Але нам порадили звернутися в Акорд тур, який запропонував тур «Посмішка Кармен» і ми без вагань погодилися, хоча мало вірили, що встигнемо оформити візи і всі виїзні документи за 10 днів. Саме з цього моменту наша подорож довжиною в тисячі кілометрів розпочалася. Ми дружно вирушили в візовий центр міста Берегового для відкриття віз. Здолавши відстань 2600 км туди і назад почали з надією збирати валізи. Мало кому були зрозумілі наша радість, привітання і оплески після перетину кордону. У нас все як в тому голландському прислів’ї «Для тих, хто тільки що вийшов за двері, сама складна частина залишилася позаду.»

Хтось зазначив, що посміхаючись, людина притягує до себе виключно позитивні моменти і тільки добрих людей. Так і назва туру «Посмішка Кармен» зібрала разом людей, внутрішньо гармонійних, оптимістичних, з позитивним ставленням до життя.

Багато чого в турі залежить від гіда. Нам і тут пощастило. Андрій Воронцов талановитий, високоосвічений, комунікабельний, цікавий і з почуттям гумору гід. Складно підібрати слова, які б змогли передати всі позитивні емоції, які ми отримали від екскурсій з ним. Слухаючи його ми просто влюблялися в кожну країну, ніби гортали сторінку за сторінкою, адже світ це книга і хто не подорожував по ньому, прочитав в ній лише одну сторінку. На кожне наше запитання завжди мав відповідь. Заряджав нас позитивом і підтримував в нічних переїздах. Завжди підказував куди можна сходити, які місця відвідати, де смачно поїсти, видно, що він гарно володіє інформацією про кожну країну, про кожне місто, кожен куточок туру.

Хочеться ще сказати велике спасибі водіям Олегу і Ігорю за безпечне і професійне водіння.

Подорож - завжди щось нове і цікаве, це зустріч з новими людьми, містами і визначними пам'ятками. Подорож завжди дарує нові емоції та враження, дозволяє зануритися в нове інше життя, хоча б на кілька днів. Із чого починається спілкування? З першого слова? Може з першого погляду? Ні. Справжнє спілкування починається з посмішки. Адже ми підпускаємо до себе тільки тих людей, які нам щиро приємні, починаємо з ними обговорення спільних інтересів і зав’язуємо дружбу. Можливо в тому є магія назви туру, але група підібралася напрочуд весела, з почуттям гумору. Я познайомилася з чудовими людьми, знайшла собі нових друзів. Нам було весело і комфортно. Завдяки взаєморозумінню, дружелюбності, пунктуальності кожного ніхто не відчував втоми, а навпаки отримував задоволення від побаченого! Кожна країна дивувала і перевершувала всі наші очікування. Отримали неймовірну дозу нових емоцій.

Порада, ніколи не економте на тому, що Ви не зможете повторити. (Тоні Уіллер)

Всім туристам бажаю мати можливість подорожувати, адже це найцінніший досвід в житті!!! Ще раз дякую!!!!!

Номінації відгука "Незабутня подорож довжиною в тисячі кілометрів!!!"

67
Реклама
Відгуки про інші тури