Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірні враження за 5 днів

"Тур «Прекрасна венеціанка» відповідає своїй назві: Венеція й справді прекрасна і чаруюча. Але не лише завдяки цьому місту цей тур вартий Вашої уваги."

Відгук туриста Аккорд тур Mary (Острог) на тур
Поїздка: 23 січня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Доброго дня1

Минув вже тиждень, а мені й досить важко зібрати усі свої враження та досвід цієї поїздки, щоб написати відгук, та все ж постараюся.

Передусім, хочу подякувати супроводжуючій Катерина та водіям. Вони доклали максимум зусиль, щоб зробити усю поїздку, включаючи нічні переїзди, максимально зручною, веселою та безпечною. В переїздах автобусом усі організаційні питання були враховані: в автобусі тепло й зручно, перегляд фільмів, які стосувалися відвідуваних міст і країн, регулярні зупинки, яких вистачало, щоб і поїсти, випити кави, переодягнутись при потребі, доступ до свого багажу, надання всієї необхідної інформації. Катерина робила все, аби ми почувалися в кожному місті майже місцевими: роздавала інформаційні листівки та мапи кожного міста, розповідала, що можна купити, де смачно і дешево поїсти, куди краще не ходити, де можна щось цікаве подивитися, де безкоштовні туалети, де можна підзарядити гаджети, де вільний вай-фай і т. д. Загалом, Катерина настільки вміло об’єднала 40 абсолютно різних людей, що ми стали своєрідною тимчасовою сім’єю.

Дві ночівлі в готелях (в Угорщині та Італії) були чудовим перепочинком після цілого дня, проведеного за пішохідним дослідженням міста. Сніданки в готелях були смачними, ситними та передавали кухню країни. Недоліки (зламаний фен та відсутність гарячої води) були усунені протягом 15 хвилин.

Не буду детально описувати міста ат додавати фото, бо все самому варто пережити та й фото не передають й третини тієї краси. Однак, кожен подорожуючий знайде в цьому турі щось для себе: чимось схожий до нашої культури Будапешт, аристократичний Відень, наповнена морським настроєм Венеція, романтична Верона. Надзвичайно сподобалось те, що можна було наповнити свій день екскурсіями, а можна було самому пізнавати місто. Часу для цього було вдосталь.

Мої власні спостереження та рекомендації:

1. Перехід через угорський кордон більш спокійний та швидкий, порівняно з польським (багато інших турів проходить через Польщу). Наша група пройшла контроль туди й назад за дві і одну години відповідно.

2. Вільне!!! та зручне взуття. За день проходили більше 10 км. Взимку обов’язково теплий одяг, бо Дунай та канали Венеції вітають морозним вітром.

3. Бути готовим до перевірок не лише на кордоні. Нашу групу зупинили під час нічного переїзду по Словенії. Процедура абсолютно швидка та «безболісна», та все ж.

4. Взимку Дунай може замерзнути, тому екскурсія на кораблі може бути скасована. Але й без цього Дунай не менш привабливий.

5. Вільний вибір та можливість змінити факультативні екскурсії. Головне, щоб Ви були не єдиним бажаючим)

І останнє, якщо Ви ніяк не знайдете собі компанію для туру, не бійтесь подорожувати самому. Саме так я познайомилась з неймовірно цікавими людьми))

З упевненістю можу сказати, що тур «прекрасна венеціанка» від Аккорд-туру дав мені найкращі досвід та враження в моєму житті!! Принаймні, поки що) А з Верони та Італії загалом їхала зі сльозами, так не хотілося прощатися з цією країною))

Номінації відгука "Неймовірні враження за 5 днів"

80
Реклама
Відгуки про інші тури