Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Несподівано прекрасний зимовий тур з порадами для туристів і туроператора

"Відгук - оцінка плюсів і поради для покращення сервісу"

Відгук туриста Аккорд тур Клочаніна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 січня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Поспішаємо до Риму! Венеція та Флоренція!

Якщо вже я, турист-аксакал, пишу свій перший відгук у житті, то це дорогого варте.

Респект "Аккорд-туру" за чудову організацію, логістику, найкращу керівника групи з усіх можливих - Юлю Сусол - розумну, дієву дівчину з найкращими організаторськими здібностями.

1. Співвідношення "ціна-якість" правильне. Не можна сподіватися на лакшері-готелі за такі кошти. Але вай-фай має в них бути, і я на цьому наголошую.

2. Водії професійні, автобус комфортабельний, але зарядки в ньому мають бути. Це дуже важливий пункт.

3. Логістика продумана, зупинки і ночівля там, де можна зекономити. Навіть пообідали ми на укр. стороні, щоб в Угорщині вже не переплачувати. Керівник групи підказувала, куди піти пообідати чи випити кави, щоб було дешевше.

4. Гіди в містах: особливо групі сподобався Богдан із Флоренції, але часу на Флоренцію потрібно більше. Один день мінімум, бо ні собор, ні галерею не всигнути подивитися аж ніяк. Професійна гід у Венеції, і формат з раннього ранку до вечора якраз те, що треба. Всі інші гіди більш-менш, але або скомкані екскурсії, або надто багато дат, що зайве.

5. Поради туристам на майбутнє:

- візьміть більше речей. Це краще, ніж менше.

- не намагайтеся хапнути культурки по максимуму - в голові каша, ноги збиті, задоволення нуль. Максимум дві екскурсії за добу.

- Відень найдорожчий, і загалом із собою можна взяти їжі, яка довго зберігається, наприклад, горішків. Бо мої кафешки коштували мені більше, ніж уся подорож.

- в автобусі не було пледів, а в цьому може бути необхідність, бо традиційно половині пасажирів холодно, половині спекотно.

- огляду на те, що це був зимовий тур, в сезон буде ще більш людно. Тому треба стати жайворонком, щоб щось побачити. Відповідно, екскурсії теж краще відвідувати з самого моменту вікриття музеїв. Ваш керівник групи може це коригувати, дововляючись із гідом на певний час.

Це все по суті.

Окрема подяка київським агентам, фірмі "Атлантіс-тревел", з якими я подорожую вже не вперше. Вони роблять все можливе і неможливе для задоволення клієнта. Респект і уважуха і до нових зустрічей!

Номінації відгука "Несподівано прекрасний зимовий тур з порадами для туристів і туроператора"

0
Реклама
Відгуки про інші тури