Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя поїздка на побачення до Парижу!:)

"Тур надовго запам'ятається через організаційні курйози і звичайно місто-мрії Париж влучає в саме серце!"

Відгук туриста Аккорд тур Альона (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 жовтня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Минув лише тиждень після мого «Побачення в Парижі», що відбулося за рейсом №688, вражень поїздка залишила чимало.

Так сталося, що тур в нас розпочався з 8-годинної затримки на кордоні. Так, Аккорд-тур попереджає нас, що за митні процедури не відповідає, проте в нашому випадку ми втратили час не через черги, не через туристів, а дякуючи нашим водіям, які необачно порушили правила перевезення цигарок, про які Аккорд-тур наголошує в своїх інфолистах для туристів, забуваючи вочевидь проводити інструктаж для безпосередніх організаторів-учасників туру. Таким чином, перший день туру ми втратити, оглядову екскурсію по Будапешту і кораблик по Дунаю ми не мали, дякуючи нашому гіду (Роману Кариченко) перша екскурсія буда перенесена на останній день туру, хоч так..

В Мюнхені та Зальцбурзі часу було також негусто, невеличка оглядова екскурсія хвилин на 50-60 максимум і півгодини вільного часу. Взагалі хочу звернути увагу, що програма туру, викладена на сайті є абсолютно нереальною, це розумієш вже після поїздки. Пропонується надзвичайно великий перелік екскурсій, проте часу на них насправді не вистачає.

Але незважаючи ні на які організаційні прогалини поїздка подарувала величезну кількість позитивних, захоплюючих емоцій, основна мета подорожі - Париж вражає своєю красою, романтикою в повітрі і неймовірною атмосферою. Ейфелева вежа, Версаль, Монмартр… відчуття від побаченого незабутні. Кабаре Мулен Руж – це грандіозне шоу, яке 100% варто відвідати, якщо Ви в Парижі!!! Суперсучасна сцена та декорації, яскраві шикарні костюми, легендарний кан-кан, а також цікаві розважальні номери (акробати, ілюзіоністи..) дарують незабутні враження від побаченого. Дві години минули надзвичайно швидко. Дуже шкода, але Лувр мені відвідати не вдалося через брак того самого часу, проте туристи, що відвідали, залишились задоволені.

Дуже сподобалась екскурсія в Нормандію, дякую нашому екскурсоводу Вікторії, відчувається, що людина любить свою справу. Прекрасна архітектура Руану, Атлантичний океан, протока Ла-Манш в поєднанні з цікавими розповідями Вікторії подарували прекрасні враження.

Хочу підсумувати, що тур дуже насичений, в дійсності реалізовується половина від запропонованого, це такий собі «марш-кидок» до Парижу і назад.

Хочу подякувати нашому супроводжуючому Роману Кариченко, завдяки хорошій витримці, терпінню та організаторським здібностям вдалося по максимуму виправити ситуацію та подарувати позитивні враження від поїздки.

Ця поїздка була хорошим досвідом для мене як туриста! Дякую всім, хто розділив зі мною цей тиждень!

Номінації відгука "Моя поїздка на побачення до Парижу!:)"

0
Реклама
Відгуки про інші тури