Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

під час поїздки загубила всі документи в Італіїї

"Я зрозуміла, що будуть проблеми, коли зранку повернулась в готель в Вероні... "

Відгук туриста Аккорд тур khmelovska (КИЇВ) на тур
Поїздка: 17 жовтня 2016
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Коротке побачення в Італії: Верона, Мілан, Венеція

Доброго дня!

21.10.2016 загубила сумку в Італії, а саме випадково залишила в туалеті в Autogrill (мережа магазинів). Вдячна Оксані Гавриловій (супроводжуюча нашої групи) за допомогу. Я побачила, що забула сумку в Італії, коли була вже в іншій країні, а саме Угорщині. Мені пощастило, що речі мої ніхто сторонній не забрав. Мені довелось додатково залишитись на 2 дні в Будапешті. За цих 2 дня Оксана організовала повернення моїх речей, а саме зідзвонилась з керівником паралельної групи Аккорд (Тарас Легенький), який проїжджючи через Італію забрав мою сумку і підвіз в Будапешт.

Окрім того, коли я ще не знала, що мої речі ніхто сторонній не забрав в магазині Autogrill і планувала отримати тимчасове посвідчення для перетину кордону, Оксана в Будапешті зідзвонилась з місцевим екскурсоводом Оленою, яка під'їхала до мене в поліцейську дільницю, допомогла з формальностями, потім поїхала зі мною в угорське консульство на зустріч з консулом і провела в готель Будапешт в Будапешті. Окреме дякую Олені, яка провела позапланово зі мною холодний осінній день 29.10.2016, зоорієнтувала мене по чужому місту, пояснила як користуватиь місцевим транспортом та завжди була на зв'язку.

Загалом враження від туру залишились позитивні. Єдине, що не сподобалось це довгі переїзди між точками. Хоч тур і без нічних переїздів, але важкуватий. Плюс не сподобався водій в автобусі (рейс № 646), якщо одним словом, то не вихований (ім'я не пам'ятаю).

Дякую Наталі Полонській за вірш, дуже приємно!!!

Номінації відгука "під час поїздки загубила всі документи в Італіїї"

0
Реклама
Відгуки про інші тури