Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий День народження

"Найкращий день народження - це подорожі з Аккордом:)"

Відгук туриста Аккорд тур Olena  (Хуст) на тур
Поїздка: 18 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Я не люблю гучних застіль, тому свої дні народження намагаюсь відмічати в подорожах. Цьогоріч обрала тур "Наш красивий вікенд", оскільки він підходив по датах (18.08. -22.08.2016), не містив нічних переїздів і був доступним для гаманця. А ще під цей тур віза відкривається в консульстві Угорщини, яке (поки що) не вимагає від туриста великого пакета документів.

Даний тур я би рекомендувала тим, хто розпочинає перше знайомство з Європою. За п"ять днів подорожі ви зможете познайомитись з Краковом, Прагою, Віднем, Будапештом, відпочити в термальних купальнях Мішкольц-Тапольце (Угорщина). Програма даного туру добре продумана й не перенасичена. Кожне з міст - це перлинка. І навіть коли ти приїжджаєш не вперше, то знайдеш для себе щось нове. Так, є відносно довгі переїзди з Катовіце (де ми ночували в готелі після Кракова) до Праги й із Праги до Відня, але до цього треба підготуватись. Якщо їдете влітку, то обов"язково запасіться питною водою. Купувати її під час санітарних зупинок буде набагато дорожче.

Подорожую з Аккорд-туром з 2011 року, але ця серпнева поїздка була напрочуд вдалою, багатою на позитивні емоції.

Дружня атмосфера, яка виникла з перших хвилин трансферу від залізничного вокзалу до терміналу А, супроводжувала групу №196 протягом усієї подорожі. З усіх куточків України зібрались надзвичайно позитивні туристи, які не губились, практично не спізнювались, з гумором сприймали побутові негаразди (це стосується готелю "Nap" у Будапешті. Вдруге потрапляю в нього і вдруге - розчарування) і затримки на кордоні. Проходження кордону - це часом історія довга, бо техніка дає збої, сканування відбитків пальців іноді проблематичне. Так трапилося і в нашій групі, тому на Краків припало трохи менше часу, щоб познайомитись із цим дивовижним містом. Але екскурсовод пані Марія настільки цікаво розповідала, так хотіла передати нам свою любов до Кракова, що після оглядової екскурсії кожному захотілось повернутись сюди ще не раз (до речі, я так і зробила в жовтні, обравши тур "Вікенд у Краків").

Всі екскурсоводи в даному турі були надзвичайно цікавими людьми, яких хотілось слухати.

А ще, шановні туристи, вам пощастить, якщо супроводжувати групу буде Володимир Каспрук. За всі свої поїздки вдруге зустрічаю людину, яка справді на своєму місці (першою була Марта Мальована в 2011 році). Хороший організатор, який і порадить, і допоможе.

На жаль, не пам"ятаю імен водіїв і транспортну компанію, яку вони представляли. Раджу Аккорд-туру прискіпливіше обирати перевізників, щоб не виникало технічних проблем із транспортом (у нашій поїздці таке трапилось).

Номінації відгука "Чудовий День народження"

0
Реклама
Відгуки про інші тури