Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш незабутній відпочинок!

"Чудовий тур, в якому раджу побувати кожному)"

Відгук туриста Аккорд тур Crystall (Ірпінь) на тур
ще
24
фото
Поїздка: 24 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прийшов, побачив, переміг! Рим, Неаполь, Венеція!

Два дні як повернулися з туру «Прийшов, побачив, переміг!»

Рейс № 366, керівник групи – Володимир Бідак.

Початок осені, теплі вересневі дні.. саме час для приємних подорожей та нових вражень!

Протягом туру ми ні на хвилину не пошкодували, що обрали саме його, хоча й хвилювалися з приводу двох нічних переїздів.. але по приїзді назад у Львів в думках так і хотілося, щоб ця поїздка не закінчувалася.. хотілося знову й знову знайомитися з новими містами та їх визначними пам»ятками!

Тур добре спланований, кваліфіковані водії, керівник групи - Володимир - людина, яка знає свою справу! Цікаве та зрозуміле подання інформації, відповіді на усі наші запитання, небайдужість, пунктуальність – дякуємо тобі, Володю, за те, що маєш ці якості, і нам дуже сподобалось проводити під твоїм керівництвом ці дні!

З приводу екскурсій:

1 день – Будапешт – не пошкодували ні на хвилину, що взяли екскурсію на кораблику по Дунаю. Мабуть, без цієї екскурсії, враження про Будапешт було б не повним (адже відсотків 60 дала саме ця екскурсія).

2 день – Відень – Місто підкорило своєю чистотою, своєю неймовірно гарною та вишуканою архітектурою! Брали додаткові екскурсії: «Відень - столиця Габсбургів» та «Величний Відень» ід яких були просто у захваті. Після екскурсій, до речі, є ще купа вільного часу, в який ми встигли прогулятися та побачити й інші видатні місця Відню та скуштувати різних смаколиків. Мінус екскурсії «Величний Відень» у тому, що при відвідуванні замку Бельведер після розповіді екскурсовода, на фотографування та повернення у автобус нам дали лише 15 хвилин, і, коли ми побачили прекрасні водоспади та фонтани за замком, зрозуміли, що це не реально обійти за 15 хвилин (шкода).

3 та 4 день – Флоренція, Рим, Ватикан – Довгоочікувана Італія! Знайомство з творіннями великих митців (не тільки по фотографіям) – це ті враження, заради яких варто подорожувати! Взяли екскурсію «Музеї Ватикану та Собор Святого Петра» - ну, як же без неї?!  шкода тільки, що потрапили на часткову реконструкцію. Особливо хочеться виділити екскурсовода у Римі на оглядовій екскурсії (на жаль, не пам»ятаю імені) – але ця жінка зробила свою розповідь дуже-дуже цікавою)

5 день – Венеція – Шикарний палац Дожів та інша архітектура, вузенькі канали, гондоли… Відвідання Венеції – це, мабуть, мрія багатьох! Окрім оглядової екскурсії також каталися на гондолах! Все також дуже сподобалось (загалом, як і в усі попередні дні поїздки))) Шкода тільки, що замало часу, по цим місцям хотілося ходити й ходити….

6 день – Кестхей – купання у кратері вулкану.. білі, фіолетові та рожеві лілії.. краса!!! Дегустація вин та гуляшу у Долині красунь – чудове завершення поїздки. В останній день була можливість розслабитися!

Дуже допомогло те, що видавалися карти у кожному (окрім Угорщини) місті і ми могли легко по ним орієнтуватися кому в яке місце більше хочеться сходити (карти, завантажені на планшеті не відкривали ані разу).

У поїздці стали не зайвими надувні подушки.. для нічних переїздів це просто необхідна річ!

З приводу фінансів: хоча багато хто зі знайомих перед поїздкою радили, що варто більшу суму грошей брати на картці… ну… особисто у нас більшість місць, де ми купували сувеніри, або харчувалися – потребували «кеш».

У висновок ще раз повторюся, що поїздка була чудовою, цікавою та дуже-дуже насиченою!!!

Дякую усім учасникам туру, гіду та водіям!!! Вже починаємо планувати куди хочемо поїхати наступного разу)))

Учасники нашого рейсу - при бажанні обміну фотографіями, тощо – додавайтеся у друзі)

https: //www. facebook. com/viktoria. nikitiuk

https: //vk. com/vikusia_n

Номінації відгука "Наш незабутній відпочинок!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури