Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

"Подорож залишила по собі неймовірні емоції: спілкування з горами переносить в якийсь інший вимір, знаходишся лише тут і зараз. А сидячи на вершині після сходження відчуваєш, що в тебе є все, що тобі треба."

Відгук туриста Аккорд тур kate (Херсон) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 04 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Подорож залишила по собі неймовірні емоції: спілкування з горами переносить в якийсь інший вимір, знаходишся лише тут і зараз. А сидячи на вершині після сходження відчуваєш, що в тебе є все, що тобі треба.

Цей тур насичений сходженнями: Грофа, Маковиця, Петрос. При цьому до максимальної можливої висоти під’їжджаємо на спецтранспорті, лише потім піший маршрут. Тому навантаження є, але доступне і не занадто складне - треба лише бажання. Побажання практично підійти до мандрівки і взяти спортивне взуття та одяг, в ньому комфортніше.

Поміж сходженнями дні відновлення й відпочинку: сплав по Дністру з неймовірними краєвидами, термальні теплі води у Велятино на Закарпатті, водоспади.

Їдучи в групі з незнайомими людьми завжди побоюєшся невідомості, однак насправді чудово знайомитися з цікавими людьми. Найбільшим відкриттям є супроводжуючий групи Сергій Копанський - відкритий, щирий, веселий, захоплюючий, неймовірний розповідач і мандрівник, завдяки йому в групі панувала атмосфера дружби, позитиву, захищеності. Вдячна всій нашій чудовій групі за гумор, гру на трембіті та пікніки біля вогнища.

Також подяка херсонській тур. компанії «Конар» за оперативність і допомогу – в подорож я зібралася лише за кілька днів до її початку.

Номінації відгука "Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал..."

2
Реклама
Відгуки про інші тури