Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

8 незабутніх днів серпня

"Все почалося з отримання інформаційного листа з програмою тура, де керівником був зазаначений С.Копанський. Передчуття веселого та цікавого відпочинку надихало..."

Відгук туриста Аккорд тур Ірина (Чернігів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 14 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Кожна нова подорож у найкрасивіші та найвеличніші гори в світі - Карпати, залишає по собі океан океан бурхливих емоцій, які народжуються завдяки неймовірної краси краєвидам та новим знайомствам. Я думаю, не існує такої людини, яка б могла лишитися байдужою до такої краси та величі!

Хочеться висловити подяку компанії "АККОРД-тур" за відмінну організацію тура, а його розробникам та ідейним натхненникам побажати не зупинятися на досягнутому в прокладанні нових ексклюзивних маршрутів. Тому що на сьогодні - це єдина можливість в Україні для звичайних туристів з "міським" рюкзаком помандрувати цікавими стежинами, побачити величні Гори з різних боків, помилуватися красою, так би мовити, зсередини, у супроводі кваліфікованих гідів, не хвилюючись за власну безпеку. Дуже приємно, що послуги такого рівня можна отримати в Україні! Особисто для мене при обранні активних турів великим плюсом є те, що в них не існує повторів місць, які відвідуєш. Ти точно знаєш, що в кожному новому турі будуть інші вершини, інші джерела і нові неймовірні враження! Тур "Карпатських гір передзвін" дуже грамотно спланований. В ньому чергуються активні дні з "релаксовими", що дозволяє втомленим тілам повернутися в форму і з емоційним запалом зустрічати новий день активних мандрівок. Готелі, в яких довелося зупинятися в турі, хороші, з привітним персоналом. Автобус комфортабельний і завжди прибраний, водій кваліфікований. Завдяки цим важливим складовим ми могли не відволікатися "на побут" і насолоджуватися відпочинком.

Зі сторінок сайту хочеться подякувати нашому неперевершеному гіду і улюбленому керівнику групи Сергію Копанському за створену позитивну і дружню атмосферу в групі, хоча нас було більше 40 різних з усіх боків особистостей. Але завдяки своєму віртуозному вмінню об'єднувати людей для досягнення спільної мети, всі почувалися комфортно і отримували задоволення від спілкування! Вражає обсяг інформації, яким володіє пан Сергій, і не втомлюється нею ділитися. Його розповіді заворожували і вражали, примушували повертатися в минуле і давали можливість аналізувати буремне сьогодення. Спілкуючись з такою освіченою і тактичною людиною, сам намагаєшся стати краще, вдосконалитися. Дякую Вам, пан Сергій за натхнення і позитив, яким Ви не втомлювалися ділитися з оточуючими, за любов до рідної землі, якою наповнене Ваше серце, за піклування і особистий підхід до кожного з учасників нашої неймовірної мандрівки! До нових зустрічей!

Номінації відгука "8 незабутніх днів серпня"

2
Реклама
Відгуки про інші тури