Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Рим! Все тільки починається.

"Замучені, але щасливі"

Отзыв туриста Аккорд тур Наталія (Трускавец) на тур
еще
2
фото
Поездка: 28 мая 2016
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Лето 2016
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Рим! Все только начинается… Флоренция + Венеция

З Аккорд Туром ми подорожували по Європі вперше. Тур наш розпочався з Терміналу А, де нас зустрів наш супроводжуючий гід Дмитро Дідух. Після розсадки в автобус ми вирушили в подорож "Рим! Все тільки починається. "Після трьохгодинного проходження угорського кордону (у звязку із здачею відбитків пальців) ми потрапили в маленьке курортне містечко Егер. яке славиться своїми термальними купальнями та виноробством. В турі ми вибрали екскурсію "Угорський гуляш та дегустацію знаменитих вин", де ми могли скуштувати угорський гуляш та продегустувати 6 видів вин, найпопулярніше з них - Бичача кров.

Після дегустації ми поїхали в готель Будапешту на ночівлю.

29.05.16р, після смачого сніданку у готелі ми вирушили на оглядову екскурсію по Будапешту. Екскурсія наша тривала близько 2.5годин, була цікавою та пізнавальною, завдяки нашому екскурсоводу Марині.

Після кожної екскурсії наш супроводжуючий розповідав, як добратись до супермаркетів та ресторанів, де можна смачно пообідати. Одним з таких був ресторан, який знаходився на Vaci utca54., ресторан здивував нас приємною ціною і досить великими порціями. так перше і друге обійшлось всього у 3 євро.

Першим нічним переїздом у нашому турі, був переїзд з Будапешту у Флоренцію (950км).

30.05.16 ми прибули на вокзал, звідки на поїзді вирушили до центральної площі Флоренції. По приїзду в центр міста ми побачили дуже красиву архітектуру. Оглядову екскурсію по Флоренції нам проводив Богдан, завдяки якому ми дізнались багато цікавого., про видатних людей, які свого часу тут проживали і творили. Саме більше запам"яталось історія про правителів флореанської республіки - сім"ю Медічі. Місто побудоване в період епохи ренесансу. На вулицях міста ми зустріли дуже багато модних бутіків відомих дизайнерів. Після оглядової екскурсії та прогулянки Набережною ми поїхали в готель на ночівлю, який знаходився на території Риму. Прибули в готель близько 24години. У звязку з пікетом транспорту в місті, змушені були виїзджати з готелю в 7.0

31.05.16, наш ранішній сніданок відрізнявся від сніданку в Будапешті, вибору не було.. був дуже скупий. Після цього ми поїхали на метро до станції Колізей., це славетне місце що захоплює дух. У Римі дуже багато памяток архітектури і одного дня дуже мало щоб все це побачити. Під час оглядової екскурсію ми відвідали славнозвісний Пантеон та відомий фонтан Треві. У зв"язку з великою кількістю туристів, насолодитися цими красотами сповна не вдалося, хоча слід від побаченого залишиться в пам"яті надовго, зате посмакували саме смачніше морозиво в Італії, яке знаходиться біля самого фонтану Треві (ціна 2.0-6євро). Останньою зупинкою нашої екскурсії був Ватикан. На екскурсію у Ватикан ми не пішли, через те, що чоловік не дуже полюбляє походи по музеях. Зате ми відвідали площу та собор Св. Петра-безкоштовно. Всього за 6 євро піднялись крутими сходами на купола (8євро ліфтом) де змогли побачити панораму Риму та Ватикану. Пройдені сходинки цього варті. Ця краса з висоти пташиного польоту заворожує. Одним з приємних моментів є те, що на вуличках Риму дуже багато питтєвих фонтанчиків. Переїзд в готель Болонья.

1.6. 16 виспатись як і в попередні дні нам не вдалось, тому що виїзд з готелю був ранній. у звязку з тим що до Венеції залишалось ще 155км. Сніданок у цьому готелі можна охарактеризувати "Кто не успел тот опоздал", якщо у готелі в Римі хоть щось доносили, при закінченні, то тут обходились тим, що залишилось.

Щоб добратись до центральної площі Венеції - Сан Марко, ми скористались послугами водного транспорту. Наша екскурсія розпочалась від палацу Дожів. Венеція місто на воді, з її вузенькими вуличками і гондолами, які є візитівкою цього прекрасного міста. Ми мали нагоду покататись на гондолі, взявши екскурсію «Таємниці венеціанських каналів». Під часу якої дізнались багато цікавого у гондольєра (самі запитували його) про те, що за 3км від лиману знаходиться Адріатичне море та пляж, вода в лимані сягає 5м, та часто затоплює центральну площу. Далеко прогулятись не вдалось, бо вузькими вуличками дуже легко заблукати.

Майже у всіх містах, які ми відвідали в Італії, діє таке правило, коли ти п"єш каву за стійкою - 1 євро, коли за столиком - 2.5євро, на вулиці за столиком може сягати до 5 євро. У кожному кафе потрібно це уточняти, чи буде ціна вищою, як ми сядем за столик. Сувенірні магнітики у Римі та Венеції можна придбати від 1 євро, на відміну від Флоренції, де самий дешевий магнітик 3 євро. Самим дорогим містом для нас виявилась Флоренція. За кучою позитивних емоцій і не збагнули, що наша поїзда підійшла до кінця, і потрібно повертатись додому. Вечером ми покинули Флоренцію. Хочемо дати таку пораду майбутній туристам: обовязково беріть з собою в автобус плєди (навіть коли жарко на вулиці, нічний переїзд холодний), води у цьому турі не дуже багато потрібно брати з собою, тому що, у Римі ви можете її набирати безкоштовно.

Всім радимо цей тур, так що в дорогу візьміть з собою гарний настрій, зручне взуття і вперед до мрій.

Хочемо подякувати за казковий відпочинок нашим водіям, супроводжуючому Дмитру Дідуху, компанії Аккорд тур, та туристичній компанії Travel-Start, а іменно менеджеру - Анастасії Воробець. яка допомогла нам забронювати цей чудовий тур.

Номинации отзыва "Рим! Все тільки починається."

32
Реклама
Отзывы о других турах