Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вікенд був справді красивим!

"Все починалось не дуже весело, одна з туристок забула паспорт. "

Відгук туриста Аккорд тур Оксана Т (Трускавець) на тур
Поїздка: 19 листопада 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Все починалось не дуже весело, одна з туристок забула паспорт в дома і ми її чекали перед кордоном.

Але на загальне враження від поїздки це не повпливало, тільки навчило, тому уважно перевіряте документи перед виїздом, навіть якщо ви думаєте, що все взяли.

Тур брала в агенції Coral Travel у Львові в Новому ЦУМі, як на мене вони дуже добре зробили совою роботу, так як тур мені ідеально підійшов та приніс неймовірні враження)

Вони порекомендували тур саме без нічних переїздів, так як зимою вони важче переносяться.

Розказали, що можна брати з собою, наприклад воду і ще звернули увагу, що можна взяти з собою термос, кипятильник і каву, таким чином зігріти себе між переїздами. Звернули увагу на погоду, що буде дощ та порекомендували ще одну пару взуття на заміну та дощовик.

І ще один дуже важливий момет, надали знижку в 3% так як я вже колись їздила з аккордом, чого навіть не згадали в іншій агенції, було приємно.

На кордоні стояли приблизно 2,5 год, тому в Краків приїхали вже ввечері, після оголядової екскурсії дали ще 2 год. вільного часу, так як автобус зупиняється недалеко від торгового ценру, ви можете там погуляти та докупити необхідні речі у поїздку. Доречі, брала там деякі сувеніри так як по курсу їх вигідніше брати в Польщі.

В Празі екскурсія оглядова була цікава, але обовязково відвідайте Градчани, де ви побачите парламент та собор Св. Віта. Хоча був дощ, враження він не підмочив, Прага казкова, ніби з книжки дитячих казок.

Відень - подих захоплює, принаймі в мене, історична частина міста, справді, перенасичена памятками. Ви 100% знайдете, що робити в центі. В нас була оглядова екскурсія та додатково ми брали екскурсію в Бельведер. І після того в нас залишилось 2 год. вільного часу, які я рекомендую витратити та погуляти на ярмарку, де ви зможете випити глінтвейн та забрати собі оригінальну чашку-чобіток (як сувенір, це входить у вартість).

Будапешт, ну що вам сказати, краще підготуватись і зразу після оглядової екскурсії йти в купальні Сечені, а потім на екскурсію на кораблику. Так як, саме місто досить бідне, в неділю закриті всі торгові центри та великі магазини, все згідно законодавтства, тому приготуйтесь, що 5 год вам якось потрібно буде цікаво провести, так як в Будапешті ви будете цілий день.

Мішколь-Тапольце, в порівнянні з купальнями Сечені, досить простенькі. Можливо, літом там цікавіще.

Керівник групи - Маріна, дуже мила дівчина, як вміло знаходила спільну мову з нами, ставила цікаві тематичні фільми та передачі.

Рекомендую даний тур та надіюсь, що мій відгук вам допоможе з вибором!

Номінації відгука "Вікенд був справді красивим!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури