Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівне місце в Європі

"Мої враження від подорожей з Аккордом....... "

Відгук туриста Аккорд тур Gala (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 25 жовтня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Всім вітання! Хочу поділитися своїми враженнями і роздумами про мою 5-ту подорож по Європі з Аккорд-туром від 25.10.2015. Повірте мені, що більшим щастям від подорожі буває тільки любов у 18. Мені самій собі хочеться поставити пам*ятник, за те що я на це все відважилася. За рік подорожей я на 10 років помолодшала. Що значить позитив у житті. Венеція і Рим, Скандинавія і Монако, Барселона і Париж…, а Амстердам. А тут Швейцарія. Я чекала казку. Центр Європи, спокійний, інтелігентний, елегантний. І казку я отримала. Повірте, що замість банального гучного бенкету в ресторані на День народження або весілля, краще поїхати в подорож. Зробіть собі неординарний подарунок. Він змінить все ваше життя, ви станете іншою людиною. А якщо не станете, то однозначно будете дивитися на світ іншими очима.

А тепер про саму подорож. В кожній подорожі є свої складові: дорога, границя, група індивідуумів і супроводжуючий персонал. Отут виникли великі проблеми. Щоб відділити мух від котлет знадобилося достатньо часу для моєї свідомості. Перший раз по приїзді я подзвонила своєму менеджеру і сказала «Кошмар». До того часу у мене завжди був один позитив. Всі маленькі труднощі подорожі не вартували уваги, життя є життя. Там є місце і для песимізму і для оптимізму. Тому треба бути реалістом.

З дорогою і границею не дуже пощастило, але «не все коту масленица». А от колеги-туристи… Не обійшлося без парочки «заведующих падением Тунгусского метеорита», які нав*язували всім, і супроводжуючому в тому числі, свої правила. Потребували індивідуального підходу і уваги. Носити за ними парасольки, слідкувати за їхніми коштовностями… і взагалі, «водить вокруг них хороводы». Екскурсоводи повинні були відповідати тільки на їхні питання. Прийшлось один раз втрутитися і спитати, чи екскурсовод тільки для них, чи і для інших. Таким людям треба замовляти індивідуальні тури. Напевно це недоопрацювання турагенств. Якщо це автобусний тур, то для всіх туристів завжди діють одні правила на всіх. Інакше буде хаос. Не знаю що робилося з моїми співвітчизниками, але вони втратили відчуття адекватності. Їхня свідомість неадекватно реагувала на навколишній світ. Один пан зі Львова подумав, що руки довші, ніж язик і почав бити прапорцем екскурсовода Олю, привертаючи її увагу до своїх слів. Прийшлося його просто відтягати, і пояснювати, що вона його почула. Не буду повторюватись про «шайби», які туристка намагалася певірити вночі, інша дама, тримала в салоні весь багаж, а дамська сумочка у вигляді баула висіла у проході салону автобуса на ручці крісла, незважаючи на зауваження пасажирів та супроводжуючого. Вчителька з Ірпиня пильнувала, щоб діти поїли, роздала їм кульки для сміття, але чомусь забула сказати, що їх треба викидати на сан. зупинках. і діти місили те сміття під своїми кріслами. Діти були зовсім непогані, але діти є діти. І коли вчителька каже їм, що ми вже їдемо додому, можете робити що забажаєте, тут уже постає питання про виховання самої вчительки. Було би не погано, як що б в сім*ї і в школі дітей вчили «ЩО СВОБОДА ОДНІЄЇ ЛЮДИНИ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ТАМ, ДЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ СВОБОДА ІНШОЇ ЛЮДИНИ». Тоді може кожна вже доросла людина буде усвідомлювати, що цей світ не тільки для неї і її комфорту, а для всіх інших, що живуть у ньому, і не їм вирішувати хто тут зайвий.

Тепер про про працівників Аккорд-туру. Те що супроводжуючий нашого туру професіонал високого класу, талановитий організатор і «ОБЛАДАТЕЛЬ ЖЕЛЕЗНОЙ ВЫДЕРЖКИ» оцінила вся группа, (не знаю як ті дві дами з Тернополя, які були чомусь і одна одною незадоволені від самого початку і до кінця подорожі). Мене, особисто, вразило те як майстерно цей милий молодий чоловік розв*язував усі проблеми, як ні на хвилину не втрачав самоконтролю, і як залишився доброзичливим і позитивним. Це не пацифізм – це мудрість. Як добре що в цьому світі збереглися рицарі. За ту поїздку рицаря варто нагородити рицарським орденом, або хоча би рицарською премією.

В мене найкращі спогади про поїздку з Віталіною Тіщенко в Рим, з Анатолієм Шитєвим в Париж (здоров*я і довгих років життя йому і його мамі), з Анею Черновою в Монако і Барселону, з Ірочкою Кашиною в мрію мого життя - Скандинавію. А завдяки Анатолію Лучко «я не потеряла веру в человечество» і Швейцарія стала казкою мого життя.

Дорогий Аккорд-тур, те що я їду з вами і тільки з вами вам про щось говорить? Поки що ви молодці: автобуси, водії, супроводжуючі - супер!!! Це факт! Але є один ньюанс. Дуже дорогі факультативи, і багато хто не може собі цього дозволити, або дозволяє менше ніж хотів би. Якщо ціна турів більш-менш реальна, то з факультативами не так однозначно. В Барселоні я не дала вам заробити ні копійки, а за 13 євро побачила більше ніж на 3-х факультативах, хоч було не легко, з мовою проблема, але економія – 90 євро. Повірте, якщо ціни на факультативи будуть нижчі, ви нічого не втратите, ви виграєте від кількості туристів. Я ж спілкувалася з багатьма людьми і з різних регіонів України. І зараз спілкуюся, багато хто ще раз поїхав би в тур, але найбільше стримує ціна на факультативи, а не на самі тури.

Всього доброго, подорожуйте!!!! Відкрию вам один секрет: найкрасивіще місто в світі – це ФЛОРЕНЦІЯ! Найкраща тур-агенція АККОРД-тур!

Номінації відгука "Чарівне місце в Європі"

18
Реклама
Відгуки про інші тури