Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Було класно.!!!!!!

"В моєу Отзиві ви дізнаєтесь багато цікавого)))))))))))))) читаємооо"

Відгук туриста Аккорд тур natalia (Тернопіль) на тур
ще
25
фото
Поїздка: 22 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Доброго дня всім!!!!! Хочу розказати про свою таку поїздочку, трошки робочу ну і відпочинкову!!!!

Все було дуже класно, готелі хороші, побачила багато цікавого, керівник Аліна Шимко це чудова людинка яка тільки цей тур робить лише яскравішим та цікавішим. Назвичайно приємно було з нею проводити всі ці дні.

Міста просто заворожоють, фільми підібрали класно, документалок мало цей добре)))))

Дякую Алінці за магазин який вона нам показала просто бомба скупились там на славу.)))

Раджу всім цей тур, тільки екскурсійки несподобались, Я брала цей тур тільки за ради Монако давно хотіла там побувати, заплатили ми за екскурсію 30Є проїхались опщим транспортом по дорозі нам екскурсовод розказував ми їхали туди біля 40 хв. може й більше приїхавши туди нас провели в кругову біля казіно і все, дали вільного часу навіть не годину, поїсти невстигли. Тому раджу їхати самому автобус коштує 2Є в одну сторону і побачити самі на багато більше, но Алінка трошки поторбувалась про це і вернула декілька євро з екскурсійки, отож дякуєм її. _)))

Також пару слів про водіїв: Василь та Ігор це надзвичайно цікаві люди, з почуттям гумору, побільше таких людей, вони дуже добрі, охайно їздять замітно одразу що професіонали в своїй роботі. Отож якщо вони це читають то надзвичайно вдячна їм за хороший настрій.)

Короче народ все було класно.

Отож багато кого цікавить скільки потрібно грошей брати з собою.!!!!!!

Я вам на це питання дам відповідь: Якшо ви маєте малий бюджет то вам достатньо буде 100Є на їжу та сувенірчики додому, без екскурсійок. На екскурсії я потратила біля 100Є, 1 день я небрала нічого, 2 день по Відню гуляла самостійно, 3 день я взяла Монако 30Є але неварто було, 4 день поселились в готель в Іспанії ну і вечерко пішли гуляти, 5 день я екскурсію не брала була на морі, 6 день я провалялась біля басейну)) 7 день я взяла екскурсію в Венецію30Є якшо чесно екскурсовод гарно розказував тільки я нелюбітіль цих історичних фактів. 8 день Будапешт 26Є оооо ця екскурсія на караблику по Дунаю незабутня безлімітне шампанське, ці види, ммм дуже сподобалось, тай розказували просто заворожуючи.

Тепер до недуже приємного. (

Оскільки купляла тур в пятницю перед виїздом попалось мені саме останє місце на бабетлі (кину фото) то щей в самій середині короче як автобус зупинявся могла полетіти в самий перед тому требуло підтримуватись або пристібатися, Тому туристи раджу вам заказувати заздалегіть щоб ви небули такі як я, но ти більше мені не спортило це вражень про працівників Аккорду та міста в яких ми побували. А також вдячна дівчатам з Київа які сиділи поруч та з Одесси подружю вони розвіювали цю таку незручність.

Безмежно всім вдячна з ким познайомилась в цьому турі. ВИ КЛАСНІ.

Кину трохи фоток))))) Допобачення не скажу ДО НОВИХ ЗУСТРІЧІВ.! ♥

Номінації відгука "Було класно.!!!!!!"

48
Реклама
Відгуки про інші тури