Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Там, де гори й полонини, де стрімкі потоки ріки...

"Цей тур повністю відображає стрічку із відомої пісні. У ньому є все - гори, смереки, стрімкі річки, несамовиті водоспади та маленькі водоспадики. Словом - Карпати у всій їх неперевершеній красі! "

Отзыв туриста Аккорд тур Світлана (Харьков) на тур
Поездка: 10 августа 2015
Отзыв:
ТОП рейтинги сезона - Лето 2015
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Ожерелье Гуцульщины

Тур однозначно гарний. Рекомендувати можна на всі 100%. Керівник групи - Петро Рудик - ненав'язливо, але дуже захоплююче на протязі всієї нашої подорожі розповідав багато цікавого про ті місця, які ми відвідували та просто проїжджали, знайомив нас із фольклором та традиціями Гуцульщини (всі були у захваті від його гри на дримбі, після цього півгрупи купило цей диво-музичний інструмент).

Оскільки нам із погодою дуже повезло, то ми мали змогу майже кожного дня купатися у гірських річках Прикарпаття. Вразило те, що вода в них була напрочуд тепла. Дуже сподобалися Шешори - такий собі бальнеокліматичний курорт. Разом із тим у Буковельському Озері молодості вона була більш, ніж "бодрящою".

Тур дуже легкий і навіть деякі підйоми були цікавою прогулянкою. Рекомендовано навіть із дітьми. Моя 11-річна дочка жодного разу не поскаржилася на нецікавість чи втому.

Найбільше запам'яталася, мабудь, екскурсія "Скелі Довбуша" та її екскурсовод - справжній гуцул Любомир, розповідь якого не залишила байдужим нікого із групи

Готелі - "Надія" в Івано-Франківську та "Міжгір'я" в Яремче. Обидва - на високому рівні. 6 балів за 5-бальною шкалою. Єдине, що трішки незручно - це досить віддалене розташування готелю "Міжгір'я" від самої Яремче. Проте, як виявилося, поруч є Прут, куди ми й здійснили прогулянку.

У якості побажань для вдосконалення програми: досить мало часу виділено для Буковеля (можлививо, це буде доречно лише у такі спекотні дні, які застали нас), оскільки нас привезли до готелю вже в 15.30, а можна було ще поніжитися на сонечку біля озера молодості, та й взагалі споглядати красоти цього сучасного курорту.

Дякуємо Аккорду за безліч вражень, позитивних емоцій та спогадів!

Номинации отзыва "Там, де гори й полонини, де стрімкі потоки ріки..."

8

Другие отзывы Світлана

Календарь 01.08.2016 - отзыв на тур Только чудеса… и ничего больше
Голосов 0
Реклама
Отзывы о других турах