Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє перше відвідування Європи

"Хочу подякувати Аккорд-тур та особисто нашому супроводжуючому Лілії Соловій за прекрасно організовану поїздку. "

Відгук туриста Аккорд тур Анатолій (Запоріжжя) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 07 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Улюблений дует Прага та Будапешт

Все організовано чудово, дуже класно. Хороші готелі, зручне їх розташування по містах, гарні та різноманітні сніданки.

Професійні, дуже акуратні водії, сучасний комфортний автобус. Як наші водії керували таким великим автобусом по вузьких європейських вулицях – я б так не зміг. Міліметрова точність.

Цікаві екскурсоводи, серед них були унікальні особистості. Дякую їм, що відверто відповідали на два наших головних питання: «Скільки тут заробляють?» та «Скільки що коштує».

Але особливо хочеться виділити Лілію Соловій, яка нас супроводжувала. Турботлива, весела, невтомна, кмітлива, уважна до туристів і просто дуже приємна дівчина. В неї не лише професійне, а ще й людяне сонячне відношення. Лілія швидко орієнтувалася та знаходила рішення для нас, якщо щось змінювалось. Завдяки її блискавичній реакції після швидкого проходження кордону ми отримали в подарунок ще й Краків.

Європа чудова, і справа не лише в старовинній доглянутій архітектурі. Там чудові люди, цікаві, чимось схожі, а чимось дуже інакші. Більш внутрішньо вільні, більш відповідальні, менше заморочуються, більш акуратні у праці. Поляки - такіж красиві як українці, але просто одягаються, водять простіші авто. Чехи – більш акуратні, стримані, менше посміхаються. Австрійці – деякі строгі та манірні, а деякі – ходячий тиждень високої моди. Угорці – голову зламаєш, намагаючись зрозуміти що їх мову, що їх самих. Зовсім нетипова нація. Всюдисущі китайці з селфі. Галасливі німецькі підлітки. Абсолютно незакомплексовані американці, просто взірець свободи.

Люди – це головний скарб цієї подорожі.

У кожної країни є своя душа, свій шарм. Польща з новісенькими, ще сяючими дорогами та мостами, але дуже демократична та без понтів. Старовинна Чехія, де кожен кут має свою середньовічну легенду, а то й не одну. Імперсько-пафосна, вся в золоті Австрія, але при цьому всюди хай-тек, від полів до дворців. Трохи сумбурна, дивна та хаотична, але дуже гармонійна Угорщина. Все це було в цій подорожі.

Пропозиція до фірми Аккорд - створювати екскурсії по сучасній міській архітектурі.

Номінації відгука "Моє перше відвідування Європи"

1
Реклама
Відгуки про інші тури